• BIST 9645.02
  • Altın 2418.541
  • Dolar 32.5551
  • Euro 34.8228
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

Pendikspor sezona iddialı hazırlanıyor

Pendikspor sezona iddialı hazırlanıyor
Gelecek sezona bomba gibi başlamak isteyen Pendikspor 9 dış transfer ve 4 alt yapıdan olmak üzere Kadrosuna 13 yeni Futbolcu kattı

Pendikspor tesislerinde yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen kulüp başkanı ve yönetimi önemli açıklamalarda bulundu.

Pendikspor Başkanı Şerafettin Taştan, iç transferde sözleşmesi biten Azad, Hasan, Mehmet, Mustafa, Ramiz, Süheyl, Yasin ve Zeki ile 2019’kadar yeniden anlaşmaya vardıklarını, dış transferde ise Fethiye’den Aytaç, Manisa’dan Berk, Maltepe’den Emre Aydın, İnegöl’den Emre Okur, Erzurum’dan Erdem, Zonguldak’tan Erdinç, Ümraniye’den Erol, Bayburt’tan Onur ve 1461 Trabzon’dan Yaser’i iki yıllığına renklerine bağladıklarını ifade etti.

Başkan Taştan, Enes Çakır, Fatin Cerlek, Murat Günal ve Taha Tunç’un da  aralarında olduğu 4 ayrı futbolcuyu bu sezon ilk defa Alt yapıdan A takımını çıkardıklarını söyledi.

Alt yapıya önem verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade eden Şerafettin Taştan Pendiksporun Alt Yapısı Türk Spor Kamuoyunda bilinen ve konuşulan duruma geldi, değil Türkiye standartlarında Dünya standartlarında bir alt yapıya sahip olan Altınorduspor Kulübünün dahi konuştuğu bir Pendikspor altyapı sistemimiz var,  buradaki futbolcularımızdan 1-2’siyle 3-4 Süper Lig takımın yakinen ilgilendiğini biliyoruz bu bizleri hayli mutlu etmekte ifadesinde bulundu.

Pendikspor Başkanı Taştan, Teknik heyet transfer konusunda ne talep ettiyse hepsini yerine getirdik, önemli aşama katettiğimiz bir Forvet oyuncuyu da renklerimize bağlamak an meselesi, bundan dolayı kulübün transfer komitesine teşekkür ederim dedi. Taştan iddia ediyorum grubun en iyi orta sahası olan bir takım oluşturduk, 23-30 Temmuz tarihleri arasından Kızılcahamam Kampı ile ardından yapılacak 9-18 Ağustos arası Topuk Yaylası kampı tamamlandığında 24 kişilik futbolcu kadromuzla sezona eksiksiz ve hazır bir şekilde girmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113