• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Pendik'li işadamından 1.5 milyar liralık dev yatırım

Pendik'li işadamından 1.5 milyar liralık dev yatırım
Tuzla'da Anadolu Yakası'nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi olarak yükselecek İSTİM'in temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kazanç ve gelecek vaad eden projede, çeşitli büyüklüklerde 702 dükkan ve 55 bin metrekarelik depolama alanı yer alacak.

dsc_0020-015.jpg

İSTİM, her sektöre uygun ağır yük taşıma kapasitesine sahip statik yapısı, büyüklüğü ve model proje özelliğiyle sanayi ve depolama faaliyetlerine yeni bir anlayış getiriyor.

Üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını sağlayabilecek bir sanayi ve ticaret kompleksi olarak dikkat çeken İSTİM, 12 metre yüksekliğiyle sanayi ve depolamaya ciddi oranda katkı sağlarken, 4.10 metre yüksekliğindeki endüstriyel kapılarıyla da araç giriş çıkışlarına hız kazandıracak.

dsc_0040-002.jpg

İstanbul'un yeni ticaret, sanayi ve lojistik merkezi olacak İSTİM, firmaların gözdesi Tuzla'da E-5 Karayolu'na sıfır konumda yer alıyor.

Bölgenin en yeni teknolojik, prestijli ve inovatif projesi olan İSTİM, tüm firmaların yaşadığı lojistik, depolama gibi bir çok sıkıntısını da sonlandıracak.

dsc_0055-001.jpg

Konuyla ilgili bilgi veren İSTİM ortaklarından Çavuşoğlu Yemenler Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yeşilyurt, " Mega kentimizin depolama ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiğimiz projemiz İSTİM, İstanbul'un yeni sanayi ve ticaret merkezi olarak öne çıkacaktır. E5 Karayoluna sıfır konumda ve 400 metre cephesi bulunan İSTİM projemizle ticaretin yanı sıra firmaların üretim, depolama ve lojistik ihtiyaçlarına kalıcı çözümler sunuyoruz. En üst verim sağlayan son teknoloji ekipmanlarımızla 76 metrekareden 2.000 metrekareye kadar tek katta üretim, depolama ve satış satış hacmine sahip olan projemiz toplamda 185 bin metrekarelik satılabilir net alana sahip. Bu projeyi geliştirirken en üst verimliliği hedefledik. Bu sebeple de İSTİM'in her ayrıntısını özenle projelendirdik. Her işyerine tır-kamyon girişi, yüksek enerji altyapısı, geniş kolon aralıklarıyla İSTİM'de firmaların her ihtiyacına karşılık veriyoruz. Proje ayrıca, lokasyonu, yüksek istihdam imkanı, hususi teknik alan ve otoparklarıyla firmaların gelişimini destekleyecek üstün özelliklere sahip. Arsa ve KDV dahil toplamda 1.5 milyar liralık bir yatırım tutarıyla projemizi 36 ay içinde tamamlamayı öngörüyoruz."dedi.

2017 yılından beri İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğiyle geliştirilen proje; Üniversite-İş dünyası ortaklığına güzel bir örnek teşkil ediyor.

İSTİM'in temel atma törenine davetliler ve protokol üyeleri yoğun bir ilgi gösterdi. Pendik, Tuzla, Gebze, Çayırova ve Darıca Kaymakamları, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, siyasi parti başkan ve yöneticileri, sanayici ve işadamları Anadolu Yakası'nın en büyük Sanayi sitesinin temel atma töreninde hazır bulundular.

İşletmenin ortakları; İsmail Yeşilyur, İrfaün Mert ve Bekir Kılıç, davetlilerle yakından ilgilenen isimler oldular.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113