• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Pendikli gençler ilk kez okçulukta yarıştı

Pendikli gençler ilk kez okçulukta yarıştı
Pendik Belediyesinin 7.’sini düzenlediği Gençlik Günleri Festivali, gençleri salon futbolu, bilek güreşi ve masa tenisinin ardından bu yıl ilk kez okçulukta da yarıştırdı.

Okçuluk Vakfı’ndan eğitimcilerin de yer aldığı Pendik Stadyumu’ndaki turnuvada, Kurtköy Anadolu Lisesi büyük başarıya imza attı. 

Pendik Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen  Gençlik Günleri Festivali, liseli gençleri bu yıl da turnuvalarda yarıştırarak hem sporla hem eğlenceyle dolu günler yaşattı.  Salon futbolu, bilek güreşi ve masa tenisinin yanı sıra ilk kez başlatılan okçuluk turnuvası da  festivale heyecan kattı. Ata sporumuz okçuluğu gençler arasında yaygın bir spor haline getirmeyi amaçlayan etkinlikte, 28 lisenin kız ve erkek takımları  şampiyonluk için kıyasıya yarıştı.

Öztürk: “Gençlerin sporla iç içe yaşaması adına bu tip organizasyonlara imza atıyoruz.”

Etkinlik, Okçuluk Vakfı eğiticilerinin öğrencilere ok atma tekniklerini öğretmesiyle başladı. Ardından 3’erli takımlar halinde kızlar ve erkekler liseleri için kendi kategorilerinde yarıştı. Turnuvanın ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, İlçe Gençlik Spor Müdürü Osman Karaca ve Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Avni Er katıldı. Törende konuşan Ramazan Öztürk, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in selamını ilettiği konuşmasında, ilçede belediye olarak sporu ve sporcuyu desteklediklerini,  gençlerin sporla iç içe yaşaması adına bu tip organizasyonlara imza attıklarını ifade etti.

Kurtköy Anadolu Lisesi, iki kez şampiyon oldu

Puanlama usulüne göre yapılan okçuluk turnuvasında kızlarda ve erkeklerde iki şampiyonluk alan Kurtköy Anadolu Lisesi, büyük bir başarıya imza attı. Erkekler kategorisinde 2. Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesi, 3. ise 80. Yıl Nuh Çimento Lisesi oldu. Kızlarda ise 2. Harmandere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken, 3.lüğü ise Pendik Anadolu Lisesi elde etti. Öğrencilere kupa ve madalyalarını Başkan Yardımcısı Öztürk ve Spor Müdürü Avni Er takdim etti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113