• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Pendik’in ilk voleybol takımı vitrine çıktı!

Pendik’in ilk voleybol takımı vitrine çıktı!
Pendik Çınardere Spor Kulübü, Pendik’te bu güne kadar hiç olmamış bir spor branşı kurarak bir ilki gerçekleştirdi.

Ayhan Bıyık başkanlığında geçtiğimiz 2015 yılında kurulan voleybol takımı ilçede bir ilk oldu. Başkan Ayhan Bıyık, "Pendik’te futbol, basketbol, boks, karate, taekwondo ve bilek güreşi gibi spor dalları olmasına rağmen bir voleybol takımının olmaması kabul edilemez dedik ve kolları sıvadık."dedi.

15 Ocak Pazar Günü Pendik Güzelyalı Sosyal Tesislerinde kahvaltı programı düzenleyen kulüp yöneticileri, teknik heyet ve sporcular bir araya gelerek hedeflerinin büyük olduğunu ifade ettiler.

Kulüp Başkanı Ayhan Bıyık, "Kadromuzda milli olmuş voleybolcular var, mühendis var, kamu kurum ve kuruluşlarında üst düzey yönetici seviyesinde sporcularımız mevcut. Kaliteli bir kadroya sahip kulüp olduğumuzu söyleyebilirim. Şu an bölgesel amatör ligde oynamaktayız. Buradan çıkmamız halinde, çıkacağımıza cani gönülden inanmaktayım. Buradan çıktığımızda profesyonel İkinci Ligde oynama hakkı kazanacağız." dedi.

Bıyık, "Kulübümüzün bu günlere gelmesinde bizden desteklerini esirgemeyen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin başta olmak üzere başkan yardımcılarına çok teşekkür ederiz. Ayrıca Ana Sponsorumuz Ferman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Aygün Ağabeyimize özellikle kulübüm ve sporcularım adına teşekkür ederim." dedi.

Çınarderespor Kulübünün Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Başkan Ayhan Bıyık, Başkan Yardımcıları İsmail Usta, Tuncay Dinç, Cafer Bıçak, Erdem Bıyık, Hüseyin Ekşi ve Ahmet Sultan Yanık. Takımın Hocası Bahadır Gökçe, Voleybolcular Nusret Üstünel, Caner Alver, Hacı Ali Gül, Murat Nur, Emre Son, Hakan Dikmen, Suat Urkan, Umut Orçun Turgut, Furkan İdil, Atanur Köse, Salih Başaran, Berkay Eral ve Ali Topaloğlu

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

normal-kahvalti-0012.jpg

normal-takim-0007.jpg

normal-dortlu-0014.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113