• BIST 9036.18
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Pendik'in ilk özel hastanesi 22 yaşında

Pendik'in ilk özel hastanesi 22 yaşında
Pendik Özel Şifa Hastanesi 22'inci kuruluş yıl dönümünü görkemli bir şekilde kutladı.

Kutlama programına Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yılmaz, Pendik Belediye Başkan Vekili Hayrullah Hasdemir, başkan yardımcıları Ramazan Öztürk, İzzet Öztop, Vahap Doğan, Pendikspor Kulüp Başkanı Şerafettin Taştan, Eski Pendikspor Başkanı Sami Bayram, Şifa Hastanesi Başhekimi Fırat Atak, Pendik’in önde gelen işadamları, doktorlar ve personeli olmak üzere yaklaşık 300 kişilek bir davetli topluluğu katıldı.

GECEDE BÜYÜK ÇOŞKU VARDI

Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yılmaz yaptığı konuşmada, personeline teşekkür etti. Şifa Hastanesi'nin bu günlere gelmesinde hastane çalışanlarının önemli katkısı olduğunu söyleyen Yılmaz, " Pendik'in ilk özel hastanesi olarak 22 yıl önce hizmete başladık. O günlerde Pendik’in nüfusu 270 bin idi, Pendik’te başladığımız yolculukta bizleri bugünlere getiren saygıdeğer halkımıza ve personelimize çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz kaliteli sağlık hizmeti vermekti. Hastalara güler yüzle yaklaşan bir anlayışı ortaya koymaktı. Çok şükür bu hedeflerimizi gerçekleştirmiş durumdayız. Her geçen günde hastanemizin niteliği artmaktadır. Başarılarla dolu 22 yılı geride bırakırken, başta halkımız olmak üzere tüm çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum, halkımızın hizmetinde nice yıllara." ifadesinde bulundu.

Pendik Belediye Başkan Vekili Hayrullah Hasdemir, "İlçemizin önemli kurumları arasında yer alan Özel Şifa Hastanesi Pendik’in bir markası olmuştur. Pendik halkına önemli hizmetler sunan, sağlıkta büyük ilerleme sağlayan ve halkımıza kaliteli hizmet sunan Şifa Hastanesi'nin başta yönetim kurulu başkanı Süleyman Yılmaz olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Uzun yıllar emeği geçenlere ve emekli olanlara pleket takdiminin ardından müzik eşliğinde yemekler yendi ve davetliler gece boyu gönüllerince eğlendiler.

seref-plaket-3213.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113