• BIST 9656.17
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Pendik'e yeni Anadolu Lisesi

Pendik'e yeni Anadolu Lisesi
Ders yılı başında eğitim-öğretime başlayan Pendik Erturhan Ali Güngör Anadolu Lisesi'nde açılış töreni vardı.

Törene Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Otluoğlu, Erturhan Eğitim Kurumları Kurucusu Birsen Erturhan, Özel Okul kurucuları, okul müdürleri, medya mensupları, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

dsc_0019-021.jpg

Törende bir konuma yapan Mİlli Eğitim Müdür Yardımcısı Coşkun Otluoğlu, " Eğitimciler olarak büyük bir sorumluluk taşımaktayız. Bu öylesine bir sorumluluk ki, gelecekte ülkemizin, illerimizin ve beldelerimizin yönetimlerine gelecek olan nesilleri biz yetiştiriyoruz. Nesli ihya eden geleceği inşa eder, bu şuurla çılaşma yürütüyoruz. Bugün burada açılışını yapmakta olduğumuz Özel Erturhan Ali Güngör Anadolu Lisesi'nde yarınlarımız olan yavrularımız eğitim görecek. Kurum yönetiminin ve eğitim kadrosunun nitelikli eğitim konusunda hassasiyet göstereceğinden hiç bir endişem yoktur.  Eğitim kurumunun hayırlı olmasını diliyor, Kurucu Müdür Ali Güngör'ün şahsında tüm öğretmen ve öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum."

dsc_0045-009.jpg

Ali Güngör Anadolu Lisesi Kurucusu Ali Güngör Akyazı'da konuşmasında şunları kaydetti; " Eğitim, büyük bir özveri ister, fedakarlık ister, herşeyden önemlisi de dertli olabilmeyi ister. Derdiniz varsa, bu hayatta verebileceğiniz çok şey var vardır. Bu duygu ve düşüncelerle eğitimin hizmetine sunduk yılların getirdiği tecrübeyle özel Anadolu Lisemizi. Gerek idari kadromuz, gerekse de öğretmen kadromuz çocuklarımızın nitelikli eğitim alması için ellerinden geleni yapacaklardır. Modern sınıflarımızda, teknolojinin tüm imkanlarına sahip labaratuarlarımızda çocuklarımızı yarınlara hazırlayacağız. Aramızda meşaleyi devraldığımız Erturhan Eğtim Kurumları Kurucusu Birsen Erturhan Hanımefendi'de var. Erturhan ismini hala taşımaktayız ve bundan da gurur duyuyoruz. Kendisine ve  katılımınızdan dolayı siz değerli davetlilere teşekkür ediyorum."dedi.

Erturhan Eğitim Kurumlarını 25 yıl önce kuran Birsen Erturhan'da bir konuşma yaparak, Ali Güngör Akyazı ve ekibine başarılar diledi. Erturhan, " Ali Güngör Anadolu Lisesi'nin başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Çok kıymetli Kurucusu ve kıymetli eğitimci kadrosu var. Kuruluştaki felsefemizi halen daha devam ettiriyorlar. Biz sürekli başarıya odaklandık, çocuklarımızı çok iyi yetiştirmeye, her şeyden önemlisi de insan yetiştirmeye odaklandık. Eğitim doğru ve emin ellerde olursa sonuçları da çok güzel oluyor."diye konuştu.

dsc_0011-028.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113