• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Pendik'e 12 dev kompleks geliyor!

Pendik'e 12 dev kompleks geliyor!
Kısa bir süre önce Pendik’e 12 yeni spor kompleksi müjdesi veren Pendik Belediyesi, projeleri birbiri ardına hayata geçiriyor. Güllübağlar ve Sanayi Mahallesi'nde inşa çalışmaları başlarken, ihale süreçleri tamamlanan Kavakpınar ve Yayalar Spor Kompleksle

Kısa bir süre önce Pendik’e 12 yeni spor kompleksi müjdesi veren Pendik Belediyesi, projeleri birbiri ardına hayata geçiriyor. Güllübağlar ve Sanayi Mahallesi'nde inşa çalışmaları başlarken, ihale süreçleri tamamlanan Kavakpınar ve Yayalar Spor Komplekslerinin yapımına da kısa süre içerisinde başlanacak.

Pendik Belediyesi, yaptığı spor yatırımlarıyla hem mahallelerin çehresini hem de Pendiklilerin yaşamını değiştirmeye devam ediyor. Önümüzdeki süreçte Pendiklilerin hayatına spor katacak 12 yeni spor tesisi daha kazandırmayı hedefleyen Pendik Belediyesi, bunlardan Güllübağlar ve Sanayi Spor Komplekslerinin inşasına başladı. İki tesisin yapımı  240 günde tamamlanacak. Proje ve ihale süreçleri tamamlanan Kavakpınar ve Yayalar Spor Komplekslerinin inşalarına da kısa süre içerisinde başlanacak. Bu tesislerin de başlandıktan sonra 300 günde bitirilmesi hedefleniyor. Diğer tesisler ise Kaynarca, Esenyalı, Sapanbağları, Çamçeşme, Ahmet Yesevi, Çınardere, Yenişehir ve  Çamlık Mahallelerine yapılacak.

Kapalı Spor tesisi sayısı 22’ye çıkacak

Halihazırda 10 yerde hizmet veren kapalı spor tesisi sayısı yeni projelerin tamamlanmasıyla 22'ye yükselecek. Sporu bir yaşam biçimi haline getirmek isteyen tüm Pendikliler, kısa mesafeli yerlerde yer alacak spor tesislerinden doyasıya yararlanabilecek.

Güllübağlar Spor Kompleksi

Temeli atılarak Güllübağlar Mahallesi Nevruz Sokak'ta yapımına başlanan spor kompleksi toplam 1.767 metrekare büyüklüğünde olacak. İki katlı tasarlanan kompleksin alt katında fitness salonu; üst katında ise basketbol salonu yer alacak. Gençleri sporla buluşturan tesis, geleceğin şampiyonlarını yetiştirirken hayatına spor katmak isteyen spor severlerin de gözde mekanı olacak. Spor kompleksi 240 günde tamamlanacak.

Sanayi Spor Kompleksi

Yapımına başlanan bir diğer spor kompleksi de Sanayi Mahallesi'nde yükselecek. Hızır Reis Caddesi üzerinde 2 bin 326 metrekare alana inşa edilen tesis konumu itibarıyla sadece Sanayi Mahallesine değil; Kurtköy, Ramazanoğlu ve Şeyhli Mahallelerinde ikamet edenlere de hizmet verebilecek. İki katlı kompleksin alt katında fitness salonu; üst katında ise basketbol salonu yer alacak. Spor kompleksi 240 günde bitirilecek.

Kavakpınar Spor Kompleksi

Sporseverleri heyecanlandıracak tesislerden biri de Kavakpınar Mahallesi'nde inşa edilecek. Abdi İpekçi Caddesi ile Albayrak Caddesi kesişiminde yapılacak spor kompleksi, toplam 2 bin 615 metrekare alanda hizmet verecek. Tesisin zemin katında fitness salonu, 1. katında minder sporları salonu ve 2. katında basketbol salonu yer alacak. Tesisin 300 günde tamamlanması hedefleniyor.

Yayalar Spor Kompleksi

Proje ve ihale süreci tamamlanan Yayalar Spor Kompleksi inşasına kısa süre içerisinde başlanacak. Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi üzerinde hizmet verecek tesis, toplam 2 bin 326 metrekare alana sahip olacak. Tesisin zemin katında fitness salonu ve üst katında ise basketbol salonu olacak. Tesis 300 gün içerisinde bitirilecek.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113