• BIST 9475.37
  • Altın 2505.867
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.7962
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Pendik ve Tuzlalı Minibüsçülerden Şehit Ailesine: “Yalnız Değilsiniz”

Pendik ve Tuzlalı Minibüsçülerden Şehit Ailesine: “Yalnız Değilsiniz”
Gençti, nişanlıydı… Kendine ateş eden yaralı askerleri hastaneye götürürken Fetöcü askerler tarafından vuruldu…

Görevli olduğu Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 15 Temmuz akşamı yaşanan çatışmalarda, darbeye teşebbüs eden askerlerden yaralananları hastaneye götürürken yine askerlerin açtığı ateşle başından vurularak şehit olan polis memuru Ozan Özenî Pendik ve Tuzlalı minibüsçüler yalnız bırakmadı.Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Ozan Özen henüz 23 yaşındaydı ve nişanlıydı. Yakında düğünü yapmayı planlayan polis memuru, vatan hainlerinin kurşunlarıyla şehit düştü. Kahraman güvenlik görevlisine minnet duygularını ifade etmek isteyen Pendikli minibüsçüler, Özen'in memleketi Bolu'nun Sümer Mahallesindeki evine ziyarette bulundular.

dsc_0037-001.jpg

Pendik Birleşik Minibüsçüler Derneği Başkanı Vedat Açıkgöz’ün başkanlığında yapılan ziyarete Pendik Kurtköy Minibüsçüler Dernek Başkanı Şamil Çubuğuuzun, Pendik Minibüsçüler Dernek Başkan Yardımcısı Erkan Dak, Tuzla Minibüsçüler Dernek Başkan Yardımcısı Uğur Dağ ve Pendik Tuzla Minibüsleri Durak Başkanları katıldılar. Minibüsçülerden oluşan heyet, hep birlikte merhum şehidin Bolu'nun Sümer Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde bulunan evini ziyaret ederek yakınlarına taziyelerini ilettiler. Ozan Özenîn şehadetinin birinci ayoıına denk gelen 15 Ağustos günü gerçekleşen ziyarette şehit Ozan Özen’in babası Metin Özen, annesi Emine Özen, ağabey Özkan Mete Özen, dayı Yücel Güler ile birlikte diğer aile fertleri de hazır bulundu.

dsc_0004-003.jpg
Şehit babası Metin Özen yaptığı açıklamada, “Allah böyle nasip etmiş. Oğlumuz şehit oldu. Biz de şehit annesi babası olduk. Vatan sağ olsun yapacak bir şey yok.” dedi. Baba Özen, “Oğlumuzun şehadetinden itibaren özellikle Pendik Belediyesi, Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bolu Valiliği, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve sizler gibi sivil toplum kuruluşları bizleri hiç yalnız bırakmadı. Hepinizden Allah razı olsun. Bundan dolayı bizlerin acısı biraz olsun hafifliyor ve bu dayanışma ruhu bizlere ayrıca azim ve güç veriyor.” ifadesinde bulundu.

dsc_0015-002.jpg

Pendik Birleşik Minibüsçüler Derneği Başkanı Vedat Açıkgöz de şehit ailesinin yanında olmalarının kendileri için bir görev olduğunu belirterek, “Özellikle bir şehit baba ve annesi olarak bizi kabul etmeniz ve bizlere böylesi sıcak karşılama yapmanızdan ötürü çok mutlu olduk, Artık bizler de sizin bir evladınız olduk. Sizin oğlunuzun sayesinde bizler huzur içinde bu ülkede yaşama şansı bulduk. Allah şehit Ozan’dan razı olsun. Ne mutlu ki bir şehit evladınız var.” dedi.

Açıkgöz, Pendikli ve Tuzlalı Minibüsçüler olarak her zaman kendilerinin yanında olduklarını ifade ederek “Şehit ailesi olarak bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz dedi. Gücümüzün yettiğince sizlere maddi manevi destek olmak için buradayız, Lütfen kabul buyrun. diyerek hemen takdim ettikleri 30 Bin TL ile yanında 20 Bin TLde bilahare olmak üzere 50 Bin TL yardım ile birlikte geldiklerini belirtti.

dsc_0033.jpg

Vadet Açıkgöz, bu fikrin Tuzla Minibüsçüler Derneği Başkan Yardımcısı Uğur Dağ’dan geldiğini, Dağ’ın, “Vedat Başkan, bu vatan için gözünü kırpmadan şehit olan kahraman evlatları için bizler de birşeyler yapalım.” sözü üzerine Pendik ve Tuzla minibüsçü esnafı olarak tüm kardeşlerimiz başlattığımız yardım kampanyasına hiç tereddüt etmeden anında cevap verdiler. Tüm minibüsçü esnaf arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi. Oldukça duygulu anların yaşandığı ziyaret sırasında özellikle Uğur Dağ”ın gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. 

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113