• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Pendik, uluslararası düzeyde adından söz ettirmesi gerekiyor

Pendik, uluslararası düzeyde adından söz ettirmesi gerekiyor
Hemşehri derneklerinin düzenlediği programlara katılan AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, kente neler yapılabileceğini plandıklarını söyleyerek “Artık ulusal ve uluslararası düzeyde Pendik’in adından söz ettirmesi gerekiyor.” dedi.

Seçim çalışmalarını mahalle mahalle, ev ev gerçekleştiren AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, hemşehri dernekleri temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programlarda birçok hemşehri derneği, program düzenliyor. Tüm hemşehri programlarına katılan Belediye Başkan Adayı Cin, tanışma fırsatı yakaladığı Pendikli hekşehrilerine ilçeye vizyon katacak projelerini de anlatıyor. Başkan Adayı Cin,  3 dönem belediye başkanlığı yapan Erol Kaya ve 2 dönem görevini yürüten Kenan Şahin’e çok büyük hizmetler ortaya koyduğunu ifade ederek “Onların bu ilçeye çok büyük hizmetleri ve emekleri var. Allah, onlardan razı olsun.” dedi.

ulus7.jpg

Sizlerden desteklerinizi bekliyoruz

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, bundan sonraki süreçte Pendik’e neler yapılabileceğini plandıklarını söyleyerek şöyle devam etti: “Değerlendirmelerimizi ve istişarelerimizi yaptık. Pendik önemli bir ilçe. Anadolu yakasının en büyük ilçesi. 700 bin nüfusu var. Projelerimizi ortaya koyarken bazı noktalara dikkat ettik. Pendik nasıl bir ilçe? Hangi özellikleri var? Hangi özellikleriyle öne çıkarılmalı? Bunun araştırmasını yaptığımızda şunu gördük: Artık ulusal ve uluslararası düzeyde Pendik’in adından söz ettirmesi gerekiyor. Nereden karar verdik? Pendik tüm ulaşım akslarının içerisinde olan bir ilçe. Karayolu, TEM, Üçüncü Köprü Yolu, E-5 (D-100), Demiryolu, Metro ulaşım ağları, denizyolu ve havayoluna sahip ilçenin daha ileri seviyelere ulaşması için var gücümüzle çalışacağız. Sizlerden desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

ulus1.jpg

ulus8.jpg

uluslu9.jpg

uluslur5.jpg

uluslar6.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113