• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Pendik Mesleki Eğitimde gençlik şöleni!

Pendik Mesleki Eğitimde gençlik şöleni!
Organizasyonunu Yıldız KOYUNCU ve Gülşen ÖZÜDOĞRU 'nun başlattığı etkinlik Pendik Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencilerini “Gençlik Şöleninde” buluşturdu.

Şölende, yarışma, canlı müzik ve canlı artistik saç yapım performansı sergilendi. 19 Mayıs Gençlik ve ATATÜRK ‘ü anma haftası münasebetiyle günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul müdürü Selami ÇİÇEK yaptı. Aynı zamanda "22 Mayıs Dünya Kuaförler Günü" olarak kutlanan bu tarihin önemi de vurgulandı.

19 Mayıs Samsun’da başlayan;

Türk Milli Kurtuluş Destanı, Çağdaş ülkelerin seviyesine ulaşma mücadelesi, Uluslararası yarışta var olma mücadelesi olup bunun başarılmasında Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve Türk Milleti başarılı olmuştur. 98 yıl önce yazılan bu destan gelecek nesillere taşıyacak gençlere armağan edilmiştir. Bu Bayram ve Cumhuriyet’i siz değerli gençler tarafından sizden sonra gelecek evlatlarınıza yetiştirdiğiniz gençlere aktaracaksınız diyen Selami ÇİÇEK ayrıca, “Gençlik Şöleni”nde emeği geçen idarecilere, bölüm şeflerine, öğretmenlere, öğrencilere, sponsor AYDIN&TANER KUAFÖR ve Selahattin YILDIZ'a teşekkür etti.

Sponsor desteği;

AYDIN&TANER Kuaför Salonnu adına katılan Sabahattin YILDIZ, okullarla yapılan işbirliğinde stajyer ve burs desteği sağladıklarını 2010, 2012 ve 2013 yıllarında yarışmalarda ödül aldıklarını, bugün burada bulunan çırakların mezuniyetinden sonra birlikte çalışacak iş arkadaşı veya aynı şehirde farklı işletme sahibi olacağını bununla birlikte yanlarında çırak usta çalıştırabileceklerini belirtti. Yıldız, " Pendik mesleki eğitim merkezi ile gelecek yıl ortak bir çalışma yapabiliriz. Şirketimiz adına verilen belge çok kıymetli. Okul müdürü Selami ÇİÇEK'e teşekkür ederim." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Müdür yardımcıları;

Fevzi TÜRKMEN-Şenay BİLİR-Ender DÜZLER ve Yakup TAŞÇI 'da ip çekme, sandalye kapma , yumurta taşıma yarışı, canlı müzik performansı, şiir okuma performansı etkinliklerinde öğrencilerin çok mutlu olduklarını, arkadaşlıklarının yeniden pekiştiğini, işyeri stresinden bir nebze kurtulduklarını ve sertifikalarını aldıklarını söyledi.

Mesleklerini icra eden kalfalar;

Bölüm öğretmenleri Emine ÇETİN ve Fadime ARSLAN tarafından yönlendirilen; Güzellik ve cilt bakım teknolojisi öğrencilerinin Kuaförlük dalında Erkek Berberliği örnek saç yapımı yarışması, Bayan Kuaförü saç yapımı konusunda görsel sunumu tüm katılanların ilgi odağı oldu.

Şenlik sonu sürprizi;

Yarışmacılara, etkinlikte görev alanlara, başarılı olanlara ödül veren okul müdürü Selami ÇİÇEK, AYDIN&TANER KUAFÖR adına katılan Sabahattin YILDIZ’a teşekkür belgesini verdi. Programın sonunda katılımcılara ikram gerçekleştirildi.

sn2.jpg

sn3.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113