• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Pendik Kavakpınarspor koşar adım Süper amatöre gidiyor!

Pendik Kavakpınarspor koşar adım Süper amatöre gidiyor!
İstanbul Birinci Amatör Küme 16'ncı grupta mücadele edep Pendik Kavakpınarspor bitime 4 hafta kala 4 puan farkla liderliğini sürdürüyor.

Henüz genç bir takım olan Pendik Kavakpınarspor, İstanbul Birinci Amatör Küme'de adeta fırtına gibi esiyor. Geçtiğimiz hafta grup ikincisi İstabul Sahilspor'u deplasmanda 2-1 yenme başarısı göstererek puan farkını bitime 4 hafta kala 4'e çıkaran Pendik Kavakpınarspor, şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.

Tüm kategorilerde mücadele eden ve her kategoride başarı için yarışan Pendik Kavakpınarspor'un bu başarısında genç başkan Abdullah Çakır'ın payı oldukça büyük. Sporu ve gençleri çok seven Başkan Abdullah Çakır, her türlü fedakarlığı yapıyor. Adeta futbolcularıyla bir veli gibi ilgileniyor.

baskan-hoca.png

Hedeflerinin Türk Sporu'na yeni yıldızlar kazandırmak olduğua dikkat çeken Çakır, " Kavakpınar ilçeizin en büyük mahallesi. Nüfusu 60 bine dayanan büyük bir mahalle. Çok fazla genç potansiyelimiz var ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek için adım attık. Kulübümüzü kurduk ve kısa sürede önemli başarılara imza attık. Çocuklarımız kahvehane köşelerinden internet kafelerden ve diğer kötü alışkanlıklardan kurtarmak istedik. Spor yapsınlar istedik. Çok şükür, bu hedefimizde de olukça başarılı olduk."dedi.

Pendik Belediye Başkanı Dr.Kenan Şahin'e kulübe yaptığı katkılar için teşekkür eden Abdullah Çakır, " Sayın belediye başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyodruz. 9 ayrı kategoride mücadele etmemizde büyük payı var. Başkanımızdan kulübümüz için tesiste istiyoruz. Ümit ediyoruz ki en kısa sürede inşasına başlanır."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113