• BIST 9560.85
  • Altın 2487.247
  • Dolar 32.5094
  • Euro 34.829
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Pendik HEM'den muhteşem yılı sonu sergisi

Pendik HEM'den muhteşem yılı sonu sergisi
Kurtköy Kurs Merkez Binada Pendik Halk Eğitimi Merkezi'nin 2018-2019 yılı yıl sonu sergisi törenle ziyarete açıldı.

Açılışı Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, Şube Müdürü Cemile Evkaya, bazı okul müdürleri,  Öğretmenler, Kursiyerler ve davetliler birlikte yaptı.

dsc_0105-002.jpg

Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal kurdele kesiminde kısa bir konuşma yaptı. Ünsal, her yaştan kursiyerlerimizin maddi manevi hiçbir masraftan kaçınmadan büyük fedakarlıkla el emeği göz nuru dökerek işledikleri hepsi bir birinden kıymetli eserlerin sergilendiği böylesi bir sergiyi açmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Ünsal, Yöneticisinden, öğretmenine ve kursiyerine kadar emeği geçen herkesi kutluyorum dedi.

dsc_0107-002.jpg

HER YIL ÇITAYI YÜKSELTMENİN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

Pendik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Malıçok, Halk Eğitim olarak özellikle son yıllarda  açtığımız  kurs sayısı ve kurs türü,  yerel ve bakanlık düzeyinde yürütülen projeler, yapılan sergi,  yarışma ve çeşitli etkinliklerle   çıtayı her geçen gün biraz daha yukarılara çıkarmanın, daha fazla vatandaşımızı  Hayat Boyu Öğrenmeyle  tanıştırmanın  haklı gururunu yaşıyoruz.

dsc_0013-021.jpg

4 YAŞINDA DA 85 YAŞINDA DA KURSİYERİMİZ VAR

Malıçok, şu anda merkez binalarımızın yanı sıra belediyemizin kültür merkezleri,  semt konakları,  okullar, siteler,  hastaneler, rehabilitasyon merkezleri,  dernekler, cezaevleri, camiler,  cem evleri gibi mekanlar bizim için birer hayat boyu öğrenme merkezidir. 2018 yılı itibari ile en küçüğü 4 en büyüğü 85 yaşında olmak üzere toplamda 46.204 kursiyere ulaşmış bulunmaktayız.

dsc_0032-016.jpg

DÖRTBİN İKİYÜZ SEKSEN YEDİ KİŞİ OKUR-YAZAR OLDU

Pendik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Malıçok, bunun yanı sıra sayın Cumhurbaşkanımız R.Tayyip ERDOĞAN ve değerli eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin himayesinde başlayan okuma yazma seferberliği kapsamında bugün itibarı ile Pendik’te bulunan 4.287 vatandaşımızı okur yazar yaptık.

Örgün eğitime devam edemeyen 21.302 açık lise öğrencisine ve 26.183 açık ortaokul öğrencisi olmak üzere toplamda 47.483 öğrencimize açık öğretim birimimizle hizmet vermekteyiz.

Kurumumuz açtığı  kursların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri, sportif ve kültürel etkinlikler;  fuar , sergi ,kültürel ve mesleki gelişimi destelemeye yönelik geziler, seminerler ve kurslar düzenleyerek kursiyerlerimizin ve öğretmenlerimizin  motivasyonunu arttırıcı birçok  çalışma yapmaktadır.

Kurumumuz telefon ve yüz yüze görüşmeler dışında da resmi web sitesi,  facabook,  twitter,  instagram gibi sosyal medya hesaplarından da duyuru yapma ve de sorulan sorulara cevap vermektedir.

2018 ve önceki yıllarda kurumumuz Bakanlık bünyesinde yürütülen; Mültecilere yönelik HEP ve Qadro, Roman vatandaşlarımıza Siroma ;  İnternetten satış yapmak isteyen kursiyerlerimiz için,  Girişimcilikte önce kadın,  projeleri desteklenirken;   İstanbul  İl Milli Eğitim bünyesinde yürütülen Mektebim, Kütüphaneler hayat olsun, İstanbul’u okuyorum, Bin harf bin İstanbul, Bir ses iki hareket, Öğretmeniyle Güzel İstanbul, ve Pendik İlçe Milli Eğitim Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen  Eğitim seninle başlar ve Vizyoner Öğretmenler Akademisi gibi projelere katkı sunup destek vermiştir. 

dsc_0043-008.jpg

Müdür Malıçok, bize bu yolda destek olan sanata ve sanatçıya kıymet veren, Kaymakamımız İlhan ÜNSAL ‘a,  Belediyemizin imkanları ile maddi manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ahmet Cin’e, zaman zaman karşılaştığımız zorluklarda bize yol gösteren,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aytekin YILMAZ’a Hayat boyu öğrenme  serüvenimizde işbirliği yaptığımız tüm kıymetli şahsiyetlere ve tüm destekçilerimize canı gönülden teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

HABER: Yaşar Şimşek

dsc_0109.jpg

dsc_0126-001.jpg

dsc_0097-002.jpg

dsc_0113-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113