• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Pendik Devlet Hastanesi Tıp Bayramı'nı kutladı

Pendik Devlet Hastanesi Tıp Bayramı'nı kutladı
14 Mart Tıp Bayramı etkinliği Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Semt Polikliniğinde gerçekleştirildi.

Programa Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Sağlık Hizmetlerine Destek Derneği Başkanı Müslim Şahin, Pendik Devlet Hastanesi Yöneticisi Ali Okur, doktorlar, hemşireler ve çok sayıda hastanene çalışanı katıldı.

Hastane yöneticisi Ali Okur, Ankara’da yapılan terör saldırısını kınayarak başladığı sözlerine, " Bugün burada sazlı sözlü bir kutlama yapmayı planlamıştık. Ancak bu olaylardan sonra sade bir tıp bayramı kutlaması düşündük. Tıp Bayramı, hemşireler günü ya da buna benzer başka önemli günlerin bir gün içine hapsedilmesine karşıyım. İsterim ki bu günler gün olarak değil Tıp Haftası, Hemşireler Haftası gibi daha uzun bir süreye yayılsın." dedi.

Belediye Başkanı Kenan Şahin'de yaptığı konuşmada, "Tüm doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu olsun Dktorluk zor bir meslek bilirim, ancak belediye başkanlığı daha da zor bir iş. Bende bir doktor olarak ne yazık ki yaşıyorum doktorluk mesleğinin sokaktaki algısı hiçte iyi değil. Bunu şu manada söylüyorum; sağlık örgütleri olarak yapılan eylem ve söylemlerde hiçte milli ve yerli duruş sergileyemiyoruz. Bu duruşlar, vatandaşın nezdinde kötü bir intiba bırakmakta. Çok üzülüyor ve  bu olumsuzluğu  bir siyasetçi olarak yakinen gözlüyorum." ifadesinde bulundu.

Şahin, "Bugün ülke olarak zor günlerden geçmekteyiz, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde siz hekimlere  önemli görevler düşmektedir. Bu bilinçte olduğunuzu biliyorum, kötü niyetlilere asla fırsat vermemeliyiz." dedi.

Daha sonra hastanede emekliliği gelen personele başarı belgesi ve hizmet belgeleri takdim edildi. Doktorların anılarının da paylaştığı program saat 17.00'de sona erdi.

ti-0050.jpg

tip-0039.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113