• BIST 9699.07
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Pendik Ardahanlılar'da 2. Köroğlu Dönemi başladı

Pendik Ardahanlılar'da 2. Köroğlu Dönemi başladı
2016 Yılında Ardahanlı İş Adamı Adnan Köroğlu Başkanlığında Kurulan Pendik Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulu Pendik Kurtköy’de yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Pendik Ardahanlılar Derneği'nin genel kurulunda üyeler, mevcut başkan Adnan Köroğlu ile devam dedi.

MEMLEKET ÖZLEMİ GİDEREN BİR KAHVALTI

9 Ekim 2016 pazar günü yapılan Genel kurul öncesi Pendik Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin eşlerinin hazırladığı Ardahan’ın balından yağına, Ketesinden, bişisine,, peynirinden çeçiline, helvasına kadar  yöresel ürünlerle hazırlanan mükemmel bir kahvaltı ikram edildi.

Heyecanlı başlayan genel kurulda t gereği maddeler okunup onaylandıktan sonra derneğin aynı amacı taşıyan federasyonlara üye olma, maddesi üyelerin görüşüne sunuldu. Tartışıldıktan sonra oy birliğiyle kabul edildi

Genel kurul ardından kendisini seçen üyelere teşekkür eden Pendik Ardahan Dernek Başkanı Adnan Köroğlu; " Ardahan’a Ardahanlıya hizmet etmek için kurduğumuz Ardahan derneğinin kurulmasından bu güne kadar emek veren bütün kuruculara teşekkür ediyorum."

Köroğlu, " Derneği kurduktan sonra ilk işimiz bir dernek binası ihtiyacını gidermek oldu. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla kolları sıvadık ve  Ardahanlılara yakışır bir dernek binası yaptık. Açılışımıza Milletvekilleri, Dernek Başkanları, Akademisyenler, Bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, işadamları ve binlerce Ardahanlı hemşehrimiz katıldı ve güzel bir açılış yaptık. Hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecektir."dedi.

adnan-koroglu-6.jpg

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Adnan Köroğlu Başkan seçilirken yönetim kurulu üyeliliğine, Mehmet Selçuk, Ali Rıza Nasıroğlu, Huzur Koçak, Vural Olgun, Arzu Bozkuş, Ayşe Olgun, Tarık Işık, Kenan Çağlar, Necip Selamet, İsmail Balıkkaya, Tolgay Kaya

YEDEK YÖNETİM Ahmet Bozkurt, Yener Aslan, Hakan Yıldız, Cengiz Karahan, Erkan Kaya, Yılmaz Altınbulak, Yaşar Şimşek, Sarıbey Sarıçayır, Tamer Ekinci, Ramiz Şafak, Hakan Öztürk, Erkan Bozkurt.. DENETLEME KURULU ASİL:Ersin Çayır, Alaattin Kuzey, Yahya Karabulut.

DENETLEME KURULU YEDEK: Umut Demirci, Fırat Hacıoğlu, Yücel Şahmar’dan oluştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113