• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Pendik AK Parti'den algı oyunuyla ilgili sert açıklama

Pendik AK Parti'den algı oyunuyla ilgili sert açıklama
16 Haziran günü CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Pendik mitingi sonrası AK Parti İlçe Başkanlığı ve Şükrü Oğuz'un Twitter hesabı üzerinden "Muharrem İnce mitingine gidenlere bundan sonra kapımız kapalıdır" mesajında gerçekler gün yüzüne çıktı. AK

16 Haziran günü CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Pendik mitingi sonrası AK Parti İlçe Başkanlığı ve Şükrü Oğuz'un Twitter hesabı üzerinden "Muharrem İnce mitingine gidenlere bundan sonra kapımız kapalıdır" mesajında gerçekler gün yüzüne çıktı. AK Parti İlçe Başkanlığı konuyla ilgili bildiri yayımladı.

17 Haziran günü CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Pendik mitingi sonrası AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı ve Şükrü Oğuz'un Twitter hesabı üzerinden "Muharrem İnce mitingine gidenlere bundan sonra kapımız kapalıdır" mesajında gerçekler gün yüzüne çıktı. AK Parti İlçe Başkanlığı konuyla ilgili bildiri yayımladı. Şükrü Oğuz ise Twitter hesabı üzerinden kendi adına söylenenleri yalanlayarak 'fotomontaj' dedi.

Yalanlarına bir yenisini daha eklediler İnce algı operasyonu

YALAN SİYASET ANLAYIŞINI KINIYORUZ!

17.06.2018 tarihli “AKP’den skandal mesaj!” başlıklı yayımlanan yalan haberde yer alan hususlara ilişkin olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlamak üzere, aşağıdaki açıklamanın yapılması hasıl olmuştur:

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı resmi hesabından dijital sahtecilikle ürettikleri  sahte mesajı ilçe yönetim kurulu yedek üyemiz Sayın Şükrü Uğuz tarafından paylaşılmış gibi gösterip ardından silindi haberleri yazıp, algı operasyonuyla çarpıtarak sosyal medyada yayınlayan sahtekarları kınıyoruz.
İlçe yönetim kurulu yedek üyemiz Şükrü Uğuz sosyal medya hesabından gerekli açıklamayı yapmış “Temiz siyaset yapmak yerine dezenformasyon ile kirli zihniyetlerini sosyal medyada da gösterenlere iyi bir örnek aşağıdadır, Ben İlçe Başkan Yard. Değilim. İlçe teşkilatımız böyle bir twit atmamıştır. Ben de paylaşmadım. Bu fotomontajdır. Gönlümüz de kapımız da herkese açıktır.” açıklamasıyla kamuoyunu bilgilendirmiştir.
Ancak siyaseti Yalan üstüne bina edenler bu fotomontaj twit ile algı operasyonu yapmaya devam etmektedirler.
Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunuyoruz!

Bu sahte haberi gerçekmiş gibi yayınlayanlar hakkında da yasal süreç başlatılacaktır.
Bu sahte tweet ile ilgili hakaret ve linç kampanyasına yönelik de ilçe yönetim kurulu yedek üyemiz Sayın Şükrü Uğuz tarafından suç duyurusu ile her türlü maddi ve manevi tazminat girişiminde bulunulacaktır.
Biliyoruz ki dürüstler her zaman kazanır. Dürüstlük edebiyatıyla hayatları yalan olanların dersini de millet verir.
AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113