• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Penbis Fes'te muhteşem görüntüler!

Penbis Fes'te muhteşem görüntüler!
İlki geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan ve bu kez Cumhuriyet Kupası için düzenlenen PenbisFest, nefes kesti.

Bisiklet yarışları öncesinde Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve yarışmacılar, 95 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüyüş yaptı.

Paten yarışıyla başlayan ve Sokak Basketbolu ile devam eden “Pendik Cumhuriyet Kupası” etkinlikleri, Penbis Fest ile son buldu. Bu yıl ikincisi düzenlenen Pen Bis Fest ilkini göre daha geniş bir katılımla düzenlendi. Tekerlekli sandalye, Küçük Kızlar, Anne-bebek, Minikler, Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Genç Kızlar, Genç Erkekler, Büyük Kadınlar ve Büyük Erkekler olmak üzere 9 kategoride gedçekleşen yarışmalara 2 binin üzerinde yarışmacı katıldı.

En renkli görüntüler anne-bebek yarışmasında gerçekleşti

Yarışmaların en renkli görüntüleri yine anne-bebek yarışması oldu. Bebeklerin çevrelerinden habersiz olduğu yarışmada anneler, start anıyla birlikte 700 metrelik parkuru birinci bitirebilmek için kıyasıya yarıştı. Bisiklet yarışlarında her kategoride ilk 10’a, anne- bebek yarışmasında ise ilk 5’e girene bisiklet ver ödülü verildi. Tekerlekli sandalye yarışında ise ilk 3’e girenlere hediye çeki takdim edildi.

pepen-orn-2024.jpg

Başkan Şahin yorulan sporculara su verdi

Yarışların başlangıç düdüğünü çalan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, yarışmayı bitirenleri tek tek tebrik etti. Başkan Şahin, yorulan sporculara sularını kendi verirken, üzülen sporcuları da teselli etti. Zaman zaman yaşanan kazalara aynı zamanda hekim olan Başkan Şahin de müdahale etti. Dereceye giren yarışmacıların ödüllerini Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin verdi.

pepen-_orn-2169.jpg

95 metrelik bayrakla yürüdüler

Bisiklet yarışları öncesinde Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve yarışmacılar, 95 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüyüş yaptı. Dev bayrak, sporcuların ellerinde başlama çizgisinde başlayıp 700 metrelik parkur boyunca alkışlar eşliğinde dalgaladırılarak yürüyüşün başladığı noktaya getirildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113