• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C

Öyle bir kadro kurduk ki; Pendik'te Sol'un emanet oylarını geri alacağız

Öyle bir kadro kurduk ki; Pendik'te Sol'un emanet oylarını geri alacağız
Pendik’te solun yeni umudu olduklarını ifade eden Murtaza Sasa, "Pendik’te halk ile ittifak yapan tek parti DSP’dir. Sosyal Demokrat ve sol parti olarak seçime katılan tek parti yine DSP’dir ve onun adayı Murtaza Sasa’dır" ifadesinde bulundu.

Pendik’te 1999 ve 2000’li yıllardaki DSP’sinin oyunu 31 Mart'ta geri alacaklarını söylene DSP Pendik Belediye Başkanı Adayı Murtaza Sasa, "Tüm partilere dağılmış oylarımızı geri alacağız. Tüm partilerde Demokrat Sol Parti'nin merhum liderimiz Bülen Ecevit'in oyu var ancak en gazla oyumuzun CHP’de olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki 31 Mart Yerel Seçimlerinde Pendik’te gerçek solun adresi olan DSP, bu oyları yeniden alacaktır. Buna olan inancım tamdır." dedi.

dsc_0051-005.jpg

DSP’nin Pendik’te çok iyi bir kadro ile yola çıktığını ifade eden Sasa, "Özellikle birinci sıra meclis üyesi adayımız Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi İlker Fidan başta olmak üzere belediye meclis üyelerimiz hepsi birbirinden değerli, liyakatli ve bilgili, Sosyal demokrasiye inanmış üstün yetenekli insanlardan oluşturduk." dedi.

dsc_0053-005.jpg

Pendik'in için hayati sayılabilecek projeler hazırladıklarını da sözlerine ekleyen DSP Pendik Belediye Başkan Adayı Murtaza Sasa, projelerinden bir kaçını şöyle sıraladı; Hizmet Merkezlerinin bir çatı altında toplanacağız böylelikle bürokrasiyi ortadan kaldıracak, işlemleri çabuklaştıracağız. Her mahalleye ücretiz otoparklar yapacağız, sevgi merkezleri kuracağız, halkın doğrudan yönetimde hakimiyetini sağlayacağız. Rantçı kentten üreten kente geçişi sağlayacağız, yerli teknoloji ve yerli mal kullanımı teşvik edilecek, kent kültürü reformu gerçekleştirilecek, her alanda hukukun üstünlüğü ilkesine hizmet edeceğiz."diye konuştu.

dsc_0047-006.jpg

Sasa, "Hoşgörü samimiyet ve Güleryüz anlayışıyla Pendikli  hemşehrilerimle özverili hizmeti ilke etmiş, Pendik’in sorunlarını iyi bilen biri olarak doğru istikamette hizmet edeceğimden emin olabilirsiniz." ifadelerinde bulundu.

1963 Mardin doğumlu Murtaza Sasa 32 yıllık evli 1 çocuk babası. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi mezunu. 46 yıldır Pendik’te ikamet ediyor. 25 yıldır aktif siyasi hayatında çeşitli kademelerde görev alan Sasa, 25 ve 26. Dönem Demokratik Sol Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı oldu. Bir çok Sivil toplum örgütlerinde ve yönetimlerinde yer aldı.

Haber:Yaşar Şimşek

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113