• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Olaylı Beşiktaş - Konyaspor maçının temsilci raporu ortaya çıktı!

Olaylı Beşiktaş - Konyaspor maçının temsilci raporu ortaya çıktı!
Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan kupa maçında yaşanan vahim olaylar karşılaşmanın temsilcileri tarafından ayrıntılı bir şekilde rapor edildi.

Gazete Habertürk'ün haberine göre; Futbol Federasyonu'na gönderilen raporlarda Konyaspor taraftarlarının başta bıçak (kelebek) olmak üzere sahaya çok sayıda yabancı madde attığı yer aldı. Bu doğrultuda hakem Fırat Aydınus'un maçı durdurmak zorunda kaldığı da belirtildi.

Raporlarda kullanılan ifadeler şöyle: "Sahaya atılan bıçak Quaresma tarafından hakem Fırat Aydınus'a verildi."  "Sahaya ayrıca çok sayıda yanıcı ve patlayıcı madde atıldı." "Maç sırasında Konyalı bir taraftar sahaya girmeye çalıştı." "Maçın bitimi ile birlikte Konyasporlu taraftarlar tribündeki tel örgüleri aşarak sahanın içine akın ettiler." "Güvenlik önlemlerinin yetersizliği yüzünden üzücü görüntüler oluştu. Beşiktaşlı futbolcular, sahadaki Konyasporlu taraftarların arasında kaldılar." "Her türlü vahim olay yaşanabilirdi. Facianın eşiğinden dönüldü."

Stat kapılarının yanı sıra tribünde ve saha kenarında alınan önlemlerin her bakımdan çok yetersiz olduğu da ifade edildi. Beşiktaş taraftarlarının bulunduğu bölümde de taşkınlıklar yapıldığı vurgulandı. Koltukların ve demir korkulukların kırılarak sahaya atıldığı da raporlara geçti.  Temsilci raporları doğrultusunda Beşiktaş ve Konyaspor bugün disiplin kuruluna gönderilecek. Konyaspor'a 2 maç, Beşiktaş'a da 1 maç seyircisiz oynama cezası gelebileceği, ağır para cezası kesileceği kaydedildi.

Beşiktaş, olaylarla ilgili suç duyurusunda bulundu. Beşiktaş taraftarının masum olduğunu savunan başkan Fikret Orman, "Şimdi ceza verilecekmiş. Türkiye Futbol Federasyonu bu olaylardan dolayı ceza işine bizi de dahil ederse dünyayı ayağa kaldırırım" dedi.

SABAH

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113