• BIST 9681.89
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

Olay Aykut Kocaman yorumu! Senden hiç hazzetmiyorum..

Olay Aykut Kocaman yorumu!  Senden hiç hazzetmiyorum..
SABAH Gazetesi Yazarı Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki tur şansını değerlendirdi.

Sarı-Lacivertli takımın ilk maçta deplasmanda 2-0 mağlup olmasına rağmen İstanbul'da turu geçecek skoru alabileceğini belirten Çakar, "10 Numara Muhabbet" kanalına yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Vardar dediğin takımın herhalde en iyi oyuncusu 100-200 bin kazanıyordur. Onların maç primi, Fenerbahçeli bir futbolcunun benzin aldıktan sonra benzinciye hediye ettiği para gibi. Fenerbahçe, Vardar'a 2-0 yenilse de yüzde 80 turu geçer. Ama futbol öyle enteresan bir şey ki. Bir gol yedin mi 4 tane atman lazım. Şansın bir anda yüzde 40'lara iner. Bence Fenerbahçe, Vardar'ı geçecek"

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de karşılaşacağı Gençlerbirliği maçınıda değerlendiren tecrübeli spor yazarı "Vardar'ı geçen Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni puan kaybederse olmaz. Bakıldığında Gençlerbirliği iyi değil, Fenerbahçe'nin yenme ihtimali çok yüksek ama futbolda her şey olur. Vardar'a 2-0 yenilebiliyorsan, Gençlerbirliği'ne de yenilebilirsin. Diyelim ki Galatasaray 3'te 3 yaptı, sen de Ankara'da 1 puan aldın. O zaman ne olacak. Ezeli rakibin 9, sen 3 puanda kalacaksın. Vardar'ı elesen ne olur?" diye konuştu.

Son haftlarda yediği hatalı goller ile eleştiri oklarını üzerine çeken Volkan Demirel değerlendirmesi yapan Ahmet Çakar "Fenerbahçe'nin sadece kalede değil savunmada da sorunu büyük" dedi. Çakar şunları söyledi:

"Volkan iki lig maçında da yüzde 100 hatalı iki gol yedi. Görünen o ki kalede Kameni oynayacak ama o da sıkıntılı. Bu iş böyle sürekli değişecek mi bilmiyorum. Kaleci antrenörlerinde sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bu iki kalecinin de antrenöre ihtiyacı yok. Volkan Türk futbol tarihinin en iyi 5 kalecisinden biridir. Kameni yıllarca İspanya Ligi'nde oynamış bir isim."

"Fenerbahçe'de kalede sorun var ama savunmada da problem var. Kjaer gitti, Skrtel ortaya çıktı. Takke düştü kel göründü misali. Neustadter... Böyle bir şey yok. Orta saha zaten yaratıcılık yoksunu. Forvete bakıyorsun bir Soldado var. Van Persie 34 haftada maksimum 15 maç oynar. Fenerbahçe'ye yetmez. Bir Sow yok, Lens yok, Kjaer yok. Fenerbahçe şu anda dört büyük arasında en fazla sorunu olan takım. En az tat veren takım."

Süper Lig'de oynanan 2. hafta maçlarında öne çıkan olayları da değerlendiren Ahmet Çakar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın maç sonu yaptığı açıklamaları "Haftanın talihsizliği" olarak değerlendirdi.

Sabah

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113