• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Öğretmenler aralarında para toplayıp öğrencilere altın aldılar!

Öğretmenler aralarında para toplayıp öğrencilere altın aldılar!
Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmenliği gereği 2016-2017 eğitim öğretim yılı 2. Dönem itibarı ile iftihar belgesi ve üstün başarı belgesi almaya hakkazanan öğrencileri birer altınla ödüllendirdi.

MUHSİN YAZICIOĞLU ORTA OKULU'NA HELAL OLSUN

Pendik Çamçeşme Mahallesi'nde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu, başarılarıyla göz kamaştırıyor. Özellikle çevre etkinliklerinden ve sosyal aktivitelerden beyaz bayrak projesini okuluna kazandıran okul, bununla da yetinmedi ve tam 12 öğrencisi çeşitli sportif branşlarda Türkiye Birinciliği, İstanbul birinciliği ve ilçe birincilikleri kazandılar.

TEOG’da üstün başarı belgesi almaya hak kazanan 6 öğrenci ile Halter, Kick Boks ve Güreşte birincilikleri olan öğrenciler okul tarafından altınla ödüllendirildiler.

BU ÖĞRETMENLERİN ELİ ÖPÜLÜR

17 Şubat Cuma günü okulun kazandığı beyaz bayrak asma töreninde, öğretmenler, veliler ve öğrenciler ile birlikte bir ödül töreni tertiplendi. Törende Halterde Türkiye Birincisi Rabia Aslıhan Demir, Güreşte İstanbul Birincisi Zahit Çağlar, Kick Boks’ta İstanbul Birincisi Batuhan Yılmaz, yine Kick Boks’ta İstanbul İkincisi Emirhan Yılmaz ve Teog’ta 110’un üzerinde puan alan altı öğrenci, üstün başarı belgesi ve iftihar belgelerini okul müdür Mehmet Ali Sever’in elinden aldılar. Ayrıca öğretmenlerin kendi aralarında topladıkları paralar ile başarılı öğrencilere birer gram altın hediye ettiler.

Okul Müdürü Mehmet Ali Sezer, bu başarılarından dolay tüm öğretmenleri tebrik etti. Özellikle sportif başarılarda imzası olan beden eğitim öğretmenleri Yeşim Kara, Özlem Irmak, Ceren Ebru Onuk ve Çağrı Bayraktar’ı kutlayan müdür Sezer, "Öğretmenlerimizin eğitimdeki başarıları takdire şayandır. Kendileri aralarında para toplayarak öğrencilerimize altın armağan etmeleri ayrıca beni ve yönetici arkadaşlarımı duygulandırdı. Hepsine yürekten teşükkür ediyorum."diye konuştu.

noral-0009.jpg

okul-020.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113