• BIST 9120.62
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi!

Oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi!
Alişan’ın eşi Buse Varol doğum yaptı. Dün Altunizade Acıbadem’de dünyaya gelen bebeğe, Burak ismi verildi.

Bebek, 4 kilo 265 gram doğdu. Doğuma Alişan da girdi. Büyük heyecan yaşayan çift, doğum sonrası gelen tebrikleri kabul etti. Çiftin dostları, hastaneye akın etti. Alişan bugün sosyal medya hesabından oğlunun fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa ''Allah'ım sana şükürler olsun mucizeni bize de yaşattığın için. 14 Şubat hediyemizi 1 gün önce aldık. Dün geceden beri öyle tarifsiz duygular yaşıyorum ki, anlatması imkansız. Bu duyguları bana yaşatan önce Allah'ıma sonsuz şükürler ediyorum, sonra da hayatıma girdiği günden beri her günümü ayrı güzelleştiren sevdiğim karıma teşekkür ediyorum. Seni çok seviyorum aşkım, sevgililer günümüz kutlu olsun'' ifadelerini düştü. Bebek, 4 kilo 265 gram doğdu. Doğuma Alişan da girdi. Büyük heyecan yaşayan çift, doğum sonrası gelen tebrikleri kabul etti. Çiftin dostları, hastaneye akın etti. Alişan bugün sosyal medya hesabından oğlunun fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa ''Allah'ım sana şükürler olsun mucizeni bize de yaşattığın için. 14 Şubat hediyemizi 1 gün önce aldık. Dün geceden beri öyle tarifsiz duygular yaşıyorum ki, anlatması imkansız. Bu duyguları bana yaşatan önce Allah'ıma sonsuz şükürler ediyorum, sonra da hayatıma girdiği günden beri her günümü ayrı güzelleştiren sevdiğim karıma teşekkür ediyorum. Seni çok seviyorum aşkım, sevgililer günümüz kutlu olsun'' ifadelerini düştü.
Şarkıcı Alişan, önceki gün bebeği Burak'ı kucağına aldı. Doğumun ardından gazetecilere açıklama yapan Alişan, "Çok heyecanlıydım. Korkuyordum. Arkadaşlarım bambaşka bir duygu olduğunu söylüyordu.
Doğduğu an gözümden yaşlar geldi. Ağlamamak mümkün mü?" diyerek duygularını dile getirdi. Sosyal medyadaki kötü yorumlara isyan eden ünlü şarkıcı, "Bugün bari saçma sapan yorum yapmasınlar.
'Allah analı babalı büyütsün' demek zor değil. Bu kadar çamur, bu kadar kalbi ziftleşmiş insan olamaz. Sosyal medya hayatımızın bir parçası evet, ama tanımadığınız bir insan hakkında bu kadar kötü yorumlar çok incitici. İnsanların doğumlarında ve ölümlerinde bari insan olsunlar" diye konuştu.

sanlari-133579074.jpg
Alişan bugün sosyal medya hesabından oğlunun fotoğrafını paylaştı

Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113