• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

O AK Parti Teşkilatı'nın Mehmet Ağabeyisi

O AK Parti Teşkilatı'nın Mehmet Ağabeyisi
AK Parti Pendik Teşkilatının yakından tanıdığı ve çok sevdiği isim olan Mehmet Mutlu mazbatasını aldı.

Küsmek kelimesi onun lugatında olamaz, darılmak-alınmak hayallerine bile giremeyecek kadar dava gönüllüsü bir isim. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi, AK Parti ailesine olan düşkünlüğüyle kuruluşundan buyana davaya hizmette neredeyse kusur etmeyecek kadrar bağlılığıyla bilinen Mehmet Mutlu, bu dönem 37. sıradan meclis üyesi adayı oldu.

Herkes onun seçilebilecek bir sıradan aday gösterileceğini tahmin ederken Mehmet Mutlu, kendisine 37'inci sırada yer buldu. "Parti büyüklerimiz böyle takdir etmiş" diyerek, adeta adanmışcasına seçim çalışmasına devam etti. Nereye davet ettilerse oraya gitti, ev sohbeti, teşkilat toplantısı, görevli olduğu mahalle Seçim Koordinasyon Merkezleri denetimi ve verilen her görevi eksiksiz ifa etti.

Pendik'te sanayicilik yapan Mehmet Mutlu, bugünlerde sayıları oldukça azalan, AK Parti'nin 2002 ruhunu temsil eden isimlerden birisi olarak gösteriliyor, hatta bu isimlerin başında geliyor.

Mütevaziliği, cana yakın kişiliğiyle tam bir dost canlısı olan Mehmet Mutlu, AK Parti teşkilat mensupları tarafından da oldukça seviliyor. Herkes ona Mehmet Ağabey diyor, bağrına basıyor.

10 Nisan günü Belediye Meclis Üyeliği mazbatasını alan Mehmet Mutlu," Partimin ve şahsımın hakkında hayırlı olsun. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Seçim sonuçlarından en iyi dersi çıkarıp daha çok çalışacak, daha çok mücaadele edeceğiz. Daha çok insana dokunacağız. AK Parti bir gönüllüler hareketidir. Bu kutlu dava inşaAllah hem ülkemizin, hemde tüm dünya müslümanlarının kurtuluşuna vesile olacaktır. "diye konuştu.

Mehmet Mutlu, "Göreve gelen yeni belediye başkanımız Ahmet Cin ve tüm çalışma arkadaşlarına hizmet yolunda üstün başarılar diliyorum. Allah Yar ve yardımcıları olsun"dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113