• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Ne projelerden bahsetti, ne de yatırımları anlattı!

Ne projelerden bahsetti, ne de yatırımları anlattı!
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’daki eğitimcilerle bu kez yazar ünvanıyla bir araya geldi.

Başkan Yazıcı, Tuzla’nın Eğitim Yöneticileriyle “Demokrasi’nin Kısa Tarihi”ni Konuştu

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Tuzla’da Eğitim Yöneticileri Okuyor” projesinin bu ayki konuğu, “Demokrasi’nin Kısa Tarihi” isimli kitabıyla Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı oldu. Başkan Yazıcı, kitabını okuyan eğitim yöneticileri ile keyifli ve verimli bir sohbet gerçekleştirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bilginin güç olduğunu vurguladı. Doğru bilgiye sahip olmanın ve bilgiyi bu şekilde paylaşmanın önemine değinen Başkan Yazıcı, “Bilmeden hareket etmek, bilmeden bir şey geliştirmek mümkün değil” dedi.

Tarihini Öğrenen Çocuklarımızın Duygusal Zekası da Gelişiyor
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe başkanlığı döneminde düzenledikleri “Gençler Buluşuyor” programlarının kendisini kitap yazmaya yönelttiğini ve ilham oluşturduğunu söyledi. 80 darbesi sonrası yetişen neslin siyaset ve tarihle mesafeli bir yaklaşımı olduğunu belirten Başkan Yazıcı, “Tarihimizi de, bilimi de, teknolojiyi de çok iyi bileceğiz. Bilgi neredeyse oraya gideceğiz ve inşallah bunu başaracağız. Tarihi öğrenen çocuklarımızın duygusal zekâsı da gelişiyor. Kendi medeniyetini, geçmişini veya dedelerinin neler yaşadığını bilen bir millette duygusal zekânın iyi bir noktaya geleceğinden eminiz. Ben de bu sürece bir nebze de olsa bu kitapla katkı sağlamayı düşündüm” şeklinde konuştu.
Tarihin geçmişi anlatan, geleceğe yol gösteren bir süreç olmasına rağmen yaşanılan ile öğretilen arasında fark olduğunu vurgulayan Başkan Yazıcı, kitapta sade bir anlatımla konunun özünü yansıtmayı amaçladığını söyledi.
Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya bir buket çiçekle teşekkür etti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113