• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Murat Demir Aday Adayı mı oluyor?

Murat Demir Aday Adayı mı oluyor?
Adı sık sık Kastamonu ve Tuzla'dan belediye başkan adayı olarak geçen Kastamonu 26. dönem Milletvekili Murat Demir, konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi Önceki Gün Genel Merkezdeki Makamlarında Ziyaret Eden 26. Dönem Kastamonu Milletvekili Murat Demir Ankara Ziyaretlerinin Ardından Kastamonu’ya Giderek Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirerek Hemşerileriyle Hasret Giderdi.

Gün İçerisinde Oğluyla Birlikte İstanbul’a Dönen 26. Dönem Kastamonu Milletvekili Murat Demir Ayağının Tozuyla Dedikodulara Son Noktayı Koydu. Sosyal Medya Hesabı Facebook Üzerinden Komuoyuna Duyuru Şeklinde Yayınladığı Açıklamalarda Ne Tuzla İçin Nede Kastamonu İçin Aday Adaylık Başvurusunda Bulunmayacağını Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin Emirlerini Yerine Getireceğini İfade Eden Demir Sosyal Medya Hesabında Aşağıdaki Mesajı Yayınladı

KAMUOYUNA DUYURUDUR !!

Tüm Zaman ve Mesaimi, AK Parti Davasına Adamış Biri Olarak, Bu Süreçte Sadece Partime Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Prensipleri ve Davasına, Adalet ve Kalkınma Partimize Layık Olamaya Çalışan Acizane Murat Demir’im.

Liderimizi Asla Mahçup Etmeyerek 26. Dönem Kastamonu Milletvekiliğini Onurla Şerefle 3 Yıla Yakın Bir Zaman Görevimi Yaptığıma İnanıyorum.
24 Haziran Seçimlerinde Yine Kastamonu’dan 3. Sıra Adayı Olarak Görev Yapmaktan Onur Duyduğum, Partimizle Seçimlere Girdim.
Her Şerde Bir Hayır Olduğuna İnanan Biri Olarak Yoğun Çalışmalarımız Sonucu Seçilemedik.
Şahsım Adına Hiç Üzüntülü Değilim, Sadece Her Zaman İnandığım, AK Partinin 3 – 0 Yapamayışı Bizleri Üzmüştür. Biz Her Ne Kadar Seçilememiş Olsak da Bu Memlekete Hizmete Devam Edeceğiz.

Son Zamanlarda Özellikle İstanbul Tuzla ve Kastamonu Merkez, Belediye Başkan Aday Adaylığımız Oldukça Konuşulmaktadır. Öncelikle Bizleri Bu Makamlara Layık Gören Herkese Teşekkür Ediyorum.

Şu İyi Bilinmeli ki Şu An Gerek İstanbul Tuzla Gerekse Kastamonu’da Belediye Başkanlarımız Var ve Görevlerini İcra Ediyorlar.

Şu da Net Bir Şekilde Bilinmeli ki, MURAT DEMİR 26. Dönem Milletvekilidir.
Murat DEMİR Olarak Hiç Bir İl ve İlçeye Aday Adayı Olmayacağım Belirtmek İsterim.

Sadece Partimin Şahsıma Bir Görev Vermesi Durumunda Partimiz ve Sn Cumhurbaşkanımızın Talimat ve Emirlerini Yerine Getireceğimi Herkesin Bilmesini İsterim. Bir Talimat Geldiğinde İse Asla, Sn Cumhurbaşkanımızı Mahçup Etmeyeceğimizi, Adalet ve Kalkınma Partisine Layık Olarak Görevimi Yapacağından Kimsenin Şüphesi Olmasın.

Bizler Görev Adamıyız, Görevin Küçük veya Büyüklüğünü Asla Yadırgamayız.
Biz Gerekirse Mahalle Başkanlığı Dahil Her Görevi Değerli Kılar, Verilen Görevi Sorumluluğu Çerçevesinde Kutsal Olarak Kabul Ederiz.

Her Hangi Bir Görev Verilmese de Bu Dava Var Olduğu Sürece Hizmet Etmekten Geri Durmayız.
Bu Günümüze Hamd Ediyoruz, Şükrediyoruz.

Mevlam Neylerse Güzel Eyler.

Murat DEMİR
26. Dönem Kastamonu Milletvekili.

Kaynak:Selam Tuzla Gazetesi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113