• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Muhasebecileri Gündüz gibi aydınlattı!

Muhasebecileri Gündüz gibi aydınlattı!
İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği tarafından düzenlenen "E-Defter ve E-Fatura Uygulamaları "konulu seminer büyük bir ilgiyle karşılandı. Yüzlerce Mali Müşavir ve Muhasebeci konunun uzmanlarından detaylı bilgiler aldı, sorularına yanıt buld

İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği tarafından üçüncüsü düzenlenen “E-Defter ve E-Fatura Uygulamaları "konulu seminer Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 8 Ekim 2015 Perşembe günü gerçekleşti.

Seminerin açılış konuşmasını İstanbul Meslekte Birlik Başkanı Yeminli Mali Müşavir Kadir Gurbetçi yaptı. Başkan Gurbetçi, mesleki anlamda yapılan çalışmalar ve girişimler hususunda katılımcıları bilgilendirerek, sorunları çözümlemek için Maliye Bakanlığı ve ilgili kurumlar düzeyinde çaba sarf ettiklerini paylaştı. Gurbetçi, özellikle beyanname sürelerinin uzatılması konusunda girişimlerde bulunduklarını söylerken, düzenlenen seminerinde önemine de dikkat çekti.

Seminer, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Hüseyin Özmen’in oturum başkanlığı ile sürdü. Seminer konuşmacıları İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Usul Müdürü Selçuk Gürbüz, İstanbul Vergi Dairesi Usul Müdür Yardımcısı Müseyyip Gülen, AG-YMM ve Bağımsız Denetim A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeminli Mali Müşavir Ahmet Gündüz oldu. Uzmanlar E-Fatura, E-Defter ve E-Tebliğ konularında katılımcılara bilgiler sundu.

Seminer konuşmacıları arasında yer alan ve Türkiye genelinde yaptığı seminer ve eğitimlerle bilinen AG-YMM ve Bağımsız Denetim A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeminli Mali Müşavir Ahmet Gündüz, konuya ilişkin yaptığı sunumda önemli bilgiler verdi. Gündüz, konuşmasında son güncel uygulamalar ve değişiklikler,  yasal düzenlemeler,  uygulamadan yararlanma yöntemleri ve konuya ilişkin çarpıcı bilgiler paylaştı. Yüzlerce muhasebeci, müşavir ve yeminli mali müşavirin ilgiyle takip ettiği programın sonunda soru cevap bölümüne geçildi. Soruların cevaplanması ve armağan takdiminin ardından seminer sona erdi.








  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113