• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Muharrem İnce ne demek istedi?

Muharrem İnce ne demek istedi?
24 Haziran seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ne demek istiyor sorusunu akıllara düşürdü.

CHP Parti Meclisi'nin toplandığı saatlerde Muharrem İnce'den twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu. Kendisi için hazırlanan bir videoyu yayınlayan İnce , üzererine de şu notu düştü:
-"Hepimizin Türkiye’si için oy veren milyonlara, her gün mesaj yollayan, sosyal medyadan desteğini ve birlikte yürüme kararını paylaşan yüz binlere teşekkür ederim. Türkiye hepimizin Türkiye'si olana dek yolculuğumuz devam edecek."

Bu paylaşım 'Muharrem İnce CHP içinde yeni bir hareket başlatmaya mı' hazırlanıyor sorusunu düşürdü. İnce dün de Murat Karayalçın ve Altan Öymen gibi eski parti liderleri ile biraraya gelmiş ve "“Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın. Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız." mesajını vermişti.

CHP Parti Meclisi niye toplandı?
İnce'nin mesaj paylaştığı saatlerde Ankara'da CHP Parti Meclisi toplantısı başlamıştı. PM toplantısının 'disiplin gündemiyle' olduğu açıklanırken gazeteciler PM Üyesi Erdal Aksünger'e olağanüstü kurultay kararı alınıp alınmayacağını sordular. Aksürger şunları söyledi:
- "(Olağanüstü kurultay tartışmaları) Böyle bir beklenti var mı? Var, kamuoyunda kendine göre. Parti tabanında da var. Kurultayı beşte bir imzayla toplarsınız, eğer yarıdan bir fazlaysa seçimli kurultaya gidersiniz. Eğer bunu gerçekleştirebilecek arkadaşlar varsa, kurultayı toplayabilirler"

İnce'nin twitter hesabından paylaştığı video: Muharrem İnce'nin mitinglerindeki sözlerinin yer aldığı videoda 51 günde 75 şehirde, 41 bin 357 kilometre yol gidildiği ve 107 miting yapıldığı belirtildi. İşte o video...

BU BÖYLE YARIM KALMAYACAK: Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde yine Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Zeki Müren'in 'Elbet Bir Gün Buluşacağız' şarkısı eşliğinde seçim çalışmalarından görüntülerin yer aldığı videoya İnce, "Bu böyle yarım kalmayacak" notunu düşmüştü.

Kaynak:internethaber.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113