• BIST 9530.47
  • Altın 2473.305
  • Dolar 32.4969
  • Euro 34.7695
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Milli Eğitim Bakanlığı e-Twinning Ödül Töreni

Milli Eğitim Bakanlığı e-Twinning Ödül Töreni
2017 yılında Avrupa´da ortaklıkların kurulması, bilişim teknolojilerinin ve yabancı dilin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması amacıyla e-Twinning faaliyetleri yürütülen okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Emir KORKMAZ'ın

2017 yılında Avrupa´da ortaklıkların kurulması, bilişim teknolojilerinin ve yabancı dilin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması amacıyla e-Twinning faaliyetleri yürütülmüş, okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Emir KORKMAZ tarafından yürütülmüş olan “Mind Your Diet” isimli e-Twinning projesi ile Ulusal Kalite Etiketi, Avrupa Kalite Etiketi ve Move2Learn ödülleri kazanılmıştır.

27 Haziran 2018 tarihinde ödül almaya hak kazanan öğretmenler ve okullara ödülleri Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programla takdim edildi.

Törene okulumuzu temsilen Okul Müdürümüz Cengiz ŞEYHOĞLU, Müdür Yardımcımız Çiğdem GÖK, Meslek Dersleri Zümre Başkanımız Gizem SEVER, Fen Bilimleri Zümre Başkanımız Sinem ELBASAN ve Meslek Dersleri Öğretmenimiz Emir KORKMAZ katılmıştır.

Pendik Yıldırım Beyazıt İlkokulu öğretmenlerinden Derya Elitok (Games in the Blanks) e-twinning projesi ile törende bir sunum yaptı.

Özel Nasibe Eryetiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Emir Korkmaz Mind Your Diet e-Twinning projesi hakkında ve e-Twinning proje süreçlerinin nasıl yürütüleceği konusunda bir sunum yaptı.

Sunumların ardınan Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ertan SAYGIN, Pendik Yıldırım Beyazıt İlkokulu öğretmenlerinden Derya ELİTOK, Özel Nasibe Eryetiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Meslek Dersleri Öğretmenlerinden Emir KORKMAZ ve Pendik Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Seviye Yılmaz DALGIN’ın Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi Ödüllerini takdim etti.

Avrupa Kalite Etiketi Levhası almaya hak kazanan okulların ödülleri de yine Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ertan SAYGIN tarafından okul müdürlerine takdim edildi. Okulumuz adına Avrupa Kalite Etiketi Levhası ödülünü Okul Müdürümüz Sayın Cengiz ŞEYHOĞLU teslim adlı ve bir konuşma yaptı.

Okulumuz adına gurur dolu anlar yaşadığımız ödül töreninden 3 ödül ile ayrılmış olmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından Okulumuzda               e-Twinning projelerinde görev alan ve Polonya eğitim gezisinde sorumlu olan öğretmenlerimiz Sinem ELBASAN ve Emir KORKMAZ’a, Fulya ARI ve İsmail ÖZKÜTÜKÇÜ tarafından teşekkür plaketleri takdim edilmiştir.

eryet4.jpg

eryetis.jpg

eryesisi.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113