• BIST 9687.5
  • Altın 2501.693
  • Dolar 32.5898
  • Euro 34.8621
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Meteoroloji'den son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı geldi!

Meteoroloji'den son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı geldi!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumu ve kar yağışı uyarıları peş peşe gelmeye devam ediyor. Yılbaşı günü kar yağıp yağmayacağını merak eden bireyler arama motoru üzerinden araştırmalarını sürdürüyorlar.

 

Ocak ayına gireceğimiz bugün kar yağışı ile ilgili beklentiler de artmış durumda. Peki 'bugün hava nasıl olacak' 'İstanbul'a kar yağacak mı?' işte merakla aratılan o soruların yanıtları...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumu ve kar yağışı ile ilgili uyarılar gelmeye devam ediyor. Yeni yıla gireceğimiz bugün bireyler kar yağışı olacak mı sorusuna yanıt arıyorlar. Mevsimle alakalı olarak hava sıcaklıklarının oldukça düştüğü bu günlerde 'bugün hava nasıl olacak' sorusu kuşkusuz günün en çok aratılan konuları arasında yer alıyor. Özellikle dün gece İstanbul başta olmak üzere tüm yurt genelinde oldukça etkili bir soğuk vardı. Kar soğuğu dediğimiz bu havalar yaşanırken, 'yılbaşında kar yağacak mı' sorusu vatandaşlar tarafından yanıt arıyor. Öte yandan başkent Ankara'da da şiddetli bir soğuk ve don yaşanıyor. Peki yeni yıla gireceğimiz bugün İstanbul'a kar yağacak mı? İşte merakla araştırılan o soruların yanıtı...
BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Bugün hava nasıl olacak ve kar ne zaman yağacak? sorularına yanıt arayan bireyler için Meteoroloji'den gelen son dakika raporları ve bilgilerini derledik...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Hatay ve Tokat çevrelerinin, akşam saatlerinden sonra Ege'nin batısı ile Batı Akdeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi, Batı Akdeniz kıyıları, Ege kıyıları ve Hatay çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde Karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Bitlis, Şırnak, Hakkari ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Hava sıcaklıklarının son derece düştüğü bugünlerde bireyler hava durumu ile ilgili gelişmeleri merak içinde takip ediyorlar. İstanbul'da bugün hava sıcaklıkları 8 dereceyi gösterirken parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. İstanbul ve Marmara genelinde yağış beklenmiyor.
ANKARA'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Başkent Ankara'da yaşayan bireyler hava durumu ile ilgili araştırma yapıyorlar. Bugün hava sıcaklıkları 3 dereceyi gösterecek. Parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak.
İSTANBUL VE ANKARA'YA GELİYOR!

İstanbul ve Ankara yaşayan haberler kar haberi ile ilgili araştırma yapıyorlardı. Konuyla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Meteoroloji'den yayımlanan rapor doğrultusunda 4 Ocak Cuma günü İstanbul'a kar yağacak. Ankara'da ise yeni yılın ilk haftası Çarşamba ve Cuma günleri kar yağışı bekleniyor.

Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113