• BIST 9767.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 24 °C

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarı!

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarı!
Tüm yurtta etkisini gösteren sağanak yağışlar için son dakika Meteoroloji'den bilgi geldi. İstanbul'da da Cuma gününden beri etkili olan yağışlar plan yapan vatandaşlar tarafından internet üzerinden araştırılıyor.

Yağışların ne kadar süreceği Meteoroloji tarafından resmi sitesinden açıklanıyor. Yayınlanan yeni raporlara göre yurdun büyük kesiminde sağanak yağışlar etkili olmaya devam edecek. Kar yağışlarının gözüktüğü bazı bölgelerde vatandaşlar "Kar yağacak mı" sorusunu yine gündeme getiriyor. Peki havalar nasıl olacak? İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? İşte il il tüm yurtta hava durumu raporları ve detaylar...
Kar yağışlarının göründüğü geçtiğimiz haftadan sonra yurdun büyük kesiminde sağanak yağışlar etkili olmaya devam ediyor. Yurdun bazı kesimlerinde kar yağışları etkili olurken Marmara ve Ege bölgesinde yağışlar hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Hafta sonu için plan yapanlar ve dışarı çıkacak olan vatandaşlar internet üzerinden "Hava durumu nasıl olacak, Kar yağacak mı" gibi soruları sıkça araştırıyorlar. Bizde hava durumunu merak eden vatandaşlarımız için haberimizde detayları derledik.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz kıyıları ile Kocaeli, Sakarya, Aydın, Muğla ve Karabük çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin 2-5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, rüzgarın ise genellikle güney ve batı yönlerden, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
HAFTA SONU HAVALAR NASIL OLACAK?

Meteoroloji'nin resmi internet sitesinden paylaştığı 5 günlük hava durumu tahmin raporuna göre 24 Kasım Cumartesi günü yurt genelini etkileyen sağanak yağışlar bitiyor. Sıcaklıkların ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu 15

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 17

İzmir: Parçalı yer yer çok bulutlu 21

Adana: Parçalı ve az bulutlu 23

Kaynak:sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113