• BIST 9079.97
  • Altın 2325.078
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Meteoroloji'den İstanbul için kritik son dakika hava durumu uyarısı!

Meteoroloji'den İstanbul için kritik son dakika hava durumu uyarısı!
Meteoroloji'den son dakika kar yağışı ve hava durumu uyarısı geldi. Sıcaklıkların hissedilir derecede düşmesinden sonra yurdun büyük kesimine soğuk hava ve kar yağış bilgisi verildi.

Kasım ayının ortalarını yaşadığımız bu zamanlarda vatandaşlar "Kar ne zaman yağacak?" sorusunu merakla araştırmaya başladılar. Konuyla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden şiddetli uyarılar gelmeye başladı. Yapılan son dakika uyarılar doğrultusunda bu hafta hızlı bir şekilde düşecek sıcaklıklar peşinden yağışları getirecek. Peki kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağacak mı? İşte hava durumu...
Kar ne zaman yağacak? sorusu vatandaşlar tarafından son günlerde oldukça sık aratılan konular arasında. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden peş peşe son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı geliyor. Kış ayı geldi diyebileceğimiz şu günlerde hava durumu ile ilgili araştırmalar da son derece hız kazanmış durumda. Özellikle soğukların etkisini gösterdiği bu günlerde Meteoroloji'den yapılacak açıklamalar merakla bekleniyor. Hafta başından itibaren sıcaklıklarında yaşanacak ciddi düşüş ile birlikte yurt genelinde hava nasıl olacak? İşte İstanbul , Ankara ve il il hava durumu ve kar yağışı haberleri...
İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK? KAR YAĞACAK MI?

Soğuk aylarına girdiğimiz şu günlerde hemen her gün en çok araştırılan konulardan biri bugün hava nasıl olacak? sorusudur. Özellikle metropol kent İstanbul'da bireyler dışarı çıkmadan önce bu soruya yanıt arıyorlar. Biz de Sabah.com.tr ekibi olarak bugün hava nasıl olacak? sorusunun yanıtını sizler için hazırladık.
DOĞU İLLERİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLIYOR!

Yeni haftanın hava durumu raporu belli oldu. Bugün hissedilen soğuk hava hafta boyunca etkisini gösterecek. Pazartesi günü Karadeniz Bölgesi'nde etkili olacak sağanak yağış cuma gününe kadar tüm yurdu etkisi altına alacak.

Salı günü Bayburt, Erzurum, Kars ve Ardahan'a kar yağacak. Ege ve Akdeniz bölgelerinde güneşli hava etkisini gösterecek fakat İstanbul'da sağanak yağış bekleniyor.

ANKARA'YA KAR YAĞIŞI

Meteoroloji tarafından yayımlanan haftalık hava durumu raporuna göre Ankara il genelinde hava sıcaklıkları Çarşamba gününden itibaren hissedilir derecede düşecek. Özellikle 15 Kasım Perşembe ve 16 Kasım Cuma günü hava sıcaklıkları sıfırın altına inecek. 15 - 16 Kasım tarihlerinde il genelinde yer yer kar yağışı görülecek.
PEKİ İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, havanın yarın Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli ve Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Havanın diğer yerlerde az bulutlu ve açık olacağı öngörülüyor.

Cuma günü yurdun büyük bölümü soğuk havanın etkisinde. Birçok ilde kar ve sağanak yağış etkili olacak. Hafta boyunca Doğu Anadolu illerinde etkili olan kar yağışı İstanbul'un kapısına kadar dayanacak. Perşembe ve cuma günleri Bolu'da kar yağışı bekleniyor.

Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113