• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

MAHİR İZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AVRUPA ŞAMPİYONU

MAHİR İZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AVRUPA ŞAMPİYONU
Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi sportif başarılarına Avrupa Şampiyonluğunu da ekledi.

22-25 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya'da  düzenlenen 1st Traditional Budokaido İnternational Eurasia Open Championship Budokaido Kyokushin Avrupa Şampiyonasında Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.Sınıf Öğrencisi Gürkan Üçüncü Avrupa Şampiyonu oldu.

64d8dfe7-4d45-4f1f-ab5a-4ff45dffdefc.jpg

Daha önce elemelerde rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Gürkan , Wushu Federasyonu tarafından Antalya'da  düzenlenen Budokaido Kyokushin Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olmuş ve Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı.

Aynı zamanda Gebze Altın Spor Kulübünün de sporcusu olan Gürkan ÜÇÜNCÜ’nün birçok derecesi ve madalyası bulunuyor.

Konu ile ilgili görüştüğümüz Gürkan ÜÇÜNCÜ “ Hedefim Milli takıma girmek. Olimpiyatlarda Ülkemizin bayrağını gönlere çekmek ve İstiklal marşını söyletmek. Başarılarımda büyük pay sahibi olan antrenörlerime, Altın Spor Kulübü yöneticilerimize, Tuzla Mahir İz And. İHL Okul Müdürümüz ve İdaremiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize, kaldığım Şey Şabanı Veli Yurt İdaresine ve aileme çok teşekkür ederim. “ dedi.

 22 Mart'ta sona eren olan şampiyonada KATA kategorisinde de ayrıca Türkiye 2. Si olan Gürkan ÜÇÜNCÜ Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi başarıyla temsil etti.

Okul Müdürü Mustafa ARSLAN başarılı öğrenciyi tebrik etti ve altınla ödüllendirdi.  Arslan  ” Öğrencimiz Gürkan Okulumuzda derslerinde de çok başarılı bir öğrenci , kendisi dönem birincimiz. Efendiliği ve örnek davranışlarının yanı sıra böyle başarıları ile de göğsümüzü kabartıyor. İmanlı, inançlı ,dindar ve şuurlu  bir nesil yetiştirmeyi amaçladığımız okulumuzda öğrencimizin yaptığı sporun da bu amaca hizmet ettiğini görmek bizleri ayrıcı gururlandırmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyorum. İnşallah Milli Takımda da görürürüz. Kendisine başarılar diliyoruz. “ dedi.

Gürkan ÜÇÜNCÜ aynı zamanda Okulunda 9. Sınıf öğrencileri arasında okul birincisi. Başarılarıyla herkesin takdirini toplayan başarılı öğrenciyi biz de tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113