• BIST 8718.11
  • Altın 2246.928
  • Dolar 32.3334
  • Euro 35.1703
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Mağdur kadın konuştu

Mağdur kadın konuştu
Önceki gün İstanbul'da yaşanan mide bulandıran olay Türkiye'nin gündemine oturdu.

Metrobüste seyahat ettiği sırada tacize uğrayan kadın, sapığı fark edip yolcuların yardımıyla araçtan indirerek tepki gösterip ifşa etmiş, "ben susmayacağım, sen utanacaksın" diyerek isyan etmişti. Sosyal medyada paylaşılan video büyük tepki toplamış, kimliği tespit edilen zanlı gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Son dakika haberine göre metrobüste iğrenç saldırıya uğrayan kadın gazetecilere yaptığı açıklamada o anları anlattı. İstanbul'da önceki gün, Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapan metrobüs, Avcılar'a geldiğinde N.C. adlı kadın, Fatih Özdemir'in cinsel saldırısına uğradığını söyleyerek şikâyetçi oldu. N.C. ifadesinde, metrobüste bir adamın kendisine yaslandığını ve cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.
'SUSMAYACAĞIM'

Polis araştırma başlatırken, olayın görüntüleri de sosyal medyada kısa sürede yayıldı. N.C. adlı kadının kaydettiği videoda "Üzerime boşalan bu şerefsiz! Sen kendini ne sanıyorsun? Bir saattir seni tutmaya çalışıyorum. Diyorum ki metrobüs kalabalık diyedir. Dönüyorum, fermuarını açmışsın, üzerime boşalmışsın şerefsiz! Ben susmayacağım, sen utanacaksın" dediği duyuldu. Görüntülerde de görülen ve adının Fatih Özdemir olduğu belirlenen kişi Saadetdere Mahallesi metrobüs durağında polise teslim edildi.
TUTUKLANDI 'ALTIMA KAÇIRDIM' DEDİ

AVCILAR Araştırma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Fatih Özdemir'in ifadesinde "Kadın birden bağırınca korktum ve altıma kaçırdım. Bir şey yapmadım." dediği öne sürüldü. Polis, Özdemir ve N.C.'nin kıyafetlerini inceleme için Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Sorgudan sonra Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen Özdemir tutuklandı.
MAĞDUR KADIN O ANLARI ANLATTI: 'UYUYOR GİBİ YAPTIM AMA...'

Bir firmada insan kaynakları uzmanı olarak görev yapan N.C. başından geçenleri Hürriyet'e şöyle anlattı: "Metrobüse bindim, çok kalabalıktı. Ben koltukta oturuyordum. Tacizci Fatih Özdemir ise yanımda ayakta bekliyordu.
Etek giymiştim. Bana temas etti. Bir yandan da fotoğraf çekmeye çalışıyordu. Ben uyuyor numarası yaptım. Elinde bir poşet vardı ve cinsel organının önünde tutuyordu.
Bazı hareketler yapıyordu. Ben ilk başta anlamadım ne olduğunu. Çantamı çektiğimde adamın mastürbasyon yaptığını gördüm. Sonra adam boşaldı. Ben çığlık atmaya başladım. Çevredekiler tuttu, kaçmasına izin vermedi."

Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113