• BIST 8718.11
  • Altın 2245.316
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1766
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Listeye alınmayan CHP’li Eren Erdem'e bir şok daha!

Listeye alınmayan CHP’li Eren Erdem'e bir şok daha!
Liste dışı kalarak milletvekili aday listesine giremeyen CHP milletvekili Eren Erdem, eşi ve çocuğu ile birlikte bu sabah Atatürk Havalimanı'ndan Almanya'ya gitmek isterken şok yaşadı.

Eren Erdem, İstanbul 35. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında koyulan yurt dışı çıkış yasağına istinaden havalimanından geri çevrildi ve Almanya'ya gidemedi.

Sabah saatlerinde havaalanına giderek Almanya'ya gitmek isteyen Eren Erdem'in çıkışına izin verilmedi. Erdem hakkında, İstanbul 35. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından konulan yurt dışına çıkış yasağı var.

FETÖ İDDİANAMESİ KABUL EDİLDİ: Erdem hakkında FETÖ'ye yardım ettiği iddiası ile 22 yıl hapis cezası istemi ile hazırlanan iddianame bugün mahkeme tarafından kabul edildi.

 

22 YILA KADAR HAPİS İSTENİYOR: Eren Erdem, "FETÖ silahlı terör örgütünün amaçları doğrultusunda 'darbeye teşebbüs' suçunu işlediği" gerekçesiyle yargılanıyor ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Erdem'in 22 yıla kadar hapsi isteniyor. Erdem'in 25 Haziran 2018 tarihinde milletvekili dokunulmazlığı kalkacak ve FETÖ'ye yardım suçunu işlediği gerekçesiyle sanık olacak.

FETÖ'NÜN YASADIŞI SES KAYITLARINI YAYINLADI: FETÖ'nün yasadışı ses kayıtları ve teknik takip görüntülerini yayınlayan Karşı gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, FETÖ soruşturmalarının şüphelisi olarak yargılanıyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ silahlı terör örgütünün amaçları doğrultusunda 'darbeye teşebbüs' suçunu işlediği" gerekçesiyle, Eren Erdem'in dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırladı.

TWİTTER'DAN BOMBALADI: BU BİR KİŞİLİK SUİKASTİDİR

Eren Erdem kararın ardından Twitter'dan bir açıklama yaparak olaya tepki gösterdi.

İşte Eren Erdem'in o twitleri...

Kaynak:İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113