• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Kuveyt Türk’ten işletmelere 500 bin lira

Kuveyt Türk’ten işletmelere 500 bin lira
Kuveyt Türk, şubeye gitmeden internet veya mobil şube üzerinden uygun kâr oranı ve vade seçenekleriyle finansman kullanma imkânı veren Online Finansman hizmetiyle, KOBİ’ler başta olmak üzere ticari müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

İşletmeler, TL cinsinden sağlanan finansmandan 24 aya varan vade seçeneği ve 3 ay ödemesiz dönem imkânından faydalanabiliyor.

Seçkin finansal ürün ve hizmetlerini etkin bir biçimde tasarruf sahipleri ve yatırımcılarla buluşturan Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşlarından Kuveyt Türk, ticari müşterilerinin finansman erişimlerini kolaylaştırarak faaliyetlerine destek olmayı sürdürüyor. Kuveyt Türk’ün bu doğrultuda geliştirdiği Online Finansman hizmeti sayesinde KOBİ’ler başta olmak üzere tüm ticari müşteriler, şubeye gitmeden, daha hızlı ve avantajlı bir şekilde uygun kâr oranı ve vade seçenekleriyle finansman kullanma imkânından faydalanabiliyor.

 

Dijital kanallar üzerinde işletmelere finansman kullanma imkânı sunan Online Finansman, ticari müşterilerin şubeye gitmeden internet şube ve mobil şubedeki bir menü aracılığıyla gerekli bilgileri sisteme girerek kolayca finansman kullanabildiği bir hizmet olarak dikkat çekiyor. Bu hizmet sayesinde işletmeler, 500 bin TL'ye kadar olan finansman ihtiyaçlarını uygun kâr oranı ve vade seçenekleriyle karşılayabiliyor. İşletmeler, TL cinsinden sağlanan finansmandan 24 aya varan vade seçeneği ve 3 ay ödemesiz dönem imkânından da faydalanabiliyor.

 

“Hesabı ve limiti bulunan tüm ticari müşterilerimiz kullanabiliyor”

Kuveyt Türk KOBİ’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, “KOBİ’leri iş ortağımız olarak görüyor, yatırımlarında değer kazandıracak finansal yol haritası çizmelerini önemsiyoruz. Bunun için üretim, ihracat ve yatırım amaçlı sermaye ihtiyacı ve finansal hizmetler gibi alanlarda yenilikçi çözümler geliştiriyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz Online Finansman hizmetimizle, KOBİ’lerimiz başta olmak üzere tüm ticari müşterilerimizin yanında olmaya ve ihtiyaçları doğrultusunda kendilerine destek vermeye devam ediyoruz. Online Finans hizmetimiz sayesinde ticari müşterilerimiz şubeye gelmelerine gerek kalmadan, aynı gün içinde internet veya mobil şubemiz üzerinden işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Online Finans hizmetinden, Kuveyt Türk’te hesabı ve limiti bulunan tüm ticari müşterilerimiz yararlanabiliyor. Bu hizmet sayesinde sunduğumuz uygun kâr oranı ve vade seçenekleriyle işletmelere çok önemli avantajlar sunuyoruz. Önümüzdeki yıl çok daha kapsamlı bir fon kullandırma platformunu hayata geçirerek ticari müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceği” dedi.

 

Kuveyt Türk Hakkında

Kuveyt Türk, 1989 yılında kurulmuştur. Seçkin finansal ürün ve hizmetlerini etkin bir biçimde tasarruf sahipleri ve yatırımcılarla buluşturan Kuveyt Türk, müşteri odaklı yaklaşımı, teknoloji-inovasyon çalışmaları ve dijital dönüşüm yolunda attığı adımlarla sektöründeki öncü konumunu sürdürmektedir. Altın alanında adım atan ilk katılım finans kuruluşu olan Kuveyt Türk ayrıca, Avrupa ve Türkiye’de sektörün ilk sukuk işlemini gerçekleştirmiştir. Türkiye’de bir finans kuruluşu tarafından hayata geçirilen ilk Ar-Ge merkezini 2010 yılında kuran Kuveyt Türk, bugün Türkiye’de iki Ar-Ge merkezine sahip tek finans kuruluşu unvanına sahiptir. Ar-Ge merkezinde geliştirilen projeler arasında, video görüşme ile self servis işlemlerin bir arada yapılabildiği XTM gibi dünyada bir ilk olan projeler de yer almaktadır. Bugün itibarıyla Türkiye genelinde 434 şubesiyle hizmet veren Kuveyt Türk, yurt dışında ise Bahreyn şubesi ve Almanya’daki iştiraki KT Bank AG’yle faaliyetlerini sürdürmektedir. Operasyonel çalışmalarının yanı sıra toplumsal değerleri temel alarak ve kültürel varlıklara sahip çıkarak önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kuveyt Türk, “Değerlerimizle büyüyoruz” stratejisi doğrultusunda birçok restorasyon projesi üstlenmiş, kitap ve belgesel gibi kalıcı eserler ortaya koymuştur.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113