• BIST 9079.97
  • Altın 2323.978
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9394
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Kros yarışlarında “Karizma Şov”

Kros yarışlarında “Karizma Şov”
Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen Atletizm Kros Yarışları’nda ilçe genelinde okuyan öğrenciler, ferdi ve takım halinde şampiyon olabilmek için kıyasıya yarıştı.

PENDİK BELEDİYESİNİN KROS YARIŞMASINDA 1000 ÖĞRENCİ KOŞTU

Ödül törenine katılan dünya rekortmeni Karizma Şov basketbol ekibi de gösterileriyle öğrencileri coşturdu.

kroros9e7ae.jpg

Pendik Belediye Başkanlığı Kupası 2016 Yılı Atletizm ve Kros Yarışları, ilçe genelinde okuyan öğrenciler ve okulları yine ferdi ve takım halinde kıyasıya yarıştırdı. Küçük Erkekler, Küçük Kızlar, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler olmak üzere toplam 6 kategoride yapılan kros yarışları, bu yıl Tavukçuyolu Mesire Alanında gerçekleştirildi. 1000 kadar öğrencinin katıldığı koşularda başlama atışını Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin yaptı. Derece alan öğrencileri de tebrik eden Başkan Şahin,  “Amacımız sporla iç içe yaşayan, sağlıklı nesiller yetiştirmek” dedi.

Dünya rekortmeni Karizma Şov, çılgın hareketleriyle büyüledi

Tavukçuyolu Mesire Alanı’nın kros yarışına çok uygun toprak yolunda öğrenciler kendi kategorilerinde 1 ve 2 kilometrelik mesafeyi 1. bitirmek için mücadele etti. Yarışların tamamlanması sonrası Kurtköy Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine katılan dünya rekortmeni gösteri ekibi Karizma Şov basketbol ekibi, birbirinden tehlikeli ve akrobatik hareketlerle törene gelen öğrencileri coşturdu. Birbirinden zor parende ve taklalarla basket atan ekip, öğrencilerden tam not aldı.

Madalya ve kupalarını aldılar

Ardından kendi kategorilerinde dereceye giren öğrenciler Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel, İlçe Spor Müdürü Osman Karaca ve Gençlik Spor Müdürü Avni Er’in elinden madalya ve kupalarını aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113