• BIST 9679.8
  • Altın 2488.789
  • Dolar 32.4227
  • Euro 34.4419
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C

Köroğlu, dur durak bilmiyor

Köroğlu, dur durak bilmiyor
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Adnan Köroğlu “Anneler Günü” dolayısıyla 13 Mayıs 2018 Pazar Günü Duduzar tesislerinde kahvaltılı bir program tertipledi burada kendisine destek için gelen kadınlara çiçek dağıttı ve günlerini kutladı.

Adnan Köroğlu ile birlikte Pendik Belediye Meclis Üyesi Nihat Beştaş,  Pendef Genel Başkanı Ramazan Öztürk, Kurtköy Spor Kulübü Başkanı Önder Akpınar, milletvekili aday adayı Murat Çevik ile çok sayıda sivil toplum örgütü başkan ve yöneticilerinin yanı sıra eş ve çocukları da katıldı.

Adnan Köroğlu burada yaptığı konuşmada Anneler Günü’nü kutlayarak önce eşi Meryem Köroğlu’na çiçek takdim etti. Şefkat, huzur ve güven kaynağı annelerin bir gün değil her gün baş tacı edilmesi gerektiğini söyleyen Milletvekili Aday Adayı Köroğlu annelerin kıymetini onlar hayattayken bilmemiz gerektiğini vurguladı.

Adnan Köroğlu, tüm şer odakları birleşmiş Cumhurbaşkanımız ve partimizin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef tahtasına koymuşlar, asıl hedefin Cumhurbaşkanımız olmadığını biliyoruz, tek dertleri Türkiye Cumhuriyeti Devletini yani ülkemizi bölmek ve parçalamak kendi istedikleri gibi yönetmek, bunu yapabilmeleri için Recep Tayyip Erdoğan’dan kurtulma yollarını arıyorlar, 15 Temmuz bunun açık seçik örneğidir asla buna müsaade etmeyen Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmak ve onunla omuz omuza birlikte mücadele etmek gibi bir derdim var nerede ne görev verirlerse yapmaya hazır ve partimin emrindeyim ifadesinde bulundu.

Pendik’teki çok sayıda sivil toplum örgütünün desteğini arkasına alan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Adanan Köroğlu dur durak demeden çalışmalarını sürdürüyor,  yetenekli ve başarılı genç iş adamı olan  Köroğlu siyasette de bu başarısını şimdiden kanıtlamış görünüyor.

kor15.jpg

kor7.jpg

kor10.jpg

kor4-001.jpg

kor14.jpg

kor9.jpg

kor6.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113