• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Kahramanlar bu okulda! Hem Ömer Halisdemir hemde Fethi Sekin!

Kahramanlar bu okulda! Hem Ömer Halisdemir hemde Fethi Sekin!
Tuğrul Bey Anadolu Lisesi Konferans Salonu açılışı ve 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı yapıldı.

TUĞRUL BEY ANADOLU LİSESİ KONFERANS SALONU AÇILDI

Tuğrul Bey Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Milli Eğitim Şube Müdürü Birkan Onat ve Aydın Bora, Tuğrul Bey Anadolu Lisesi Müdürü Musa Okumuş, Tuzla’da bulunan okul müdürleri, İçmeler Mahalle Muhtarı Muammer Pehlivan, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

mudur-0018.jpg

Program 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir’in adının verildiği konferans salonunun kurdele kesimiyle başladı. Kurdele kesiminin ardından program Tuğrul Bey Anadolu Lisesi öğrencisinin Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Açılış konuşmasını Tuğrul Bey Anadolu Lisesi Okul Müdürü Musa Okumuş yaptı. Okumuş, konuşmasında, “Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim. Konferans salonumuzun yapımında bize destek olan Tuzla Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederim. Ülkemizin topyekün saldırı altında olduğu bugünlerde adeta bir destan yazan kahramanlarımız Şehit Ömer Halisdemir ve Şehit polisimiz Fethi Sekin'in isimlerini okulumuzda yaşatmanı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle kahramanlarımız varolduça kimse bu ülkenin bileğini bükemeyecektir” dedi.

milli-egitim-muduru-0026.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu’da programda yaptığı konuşmada “Evet öncellikle düşünenlerden Allah razı olsun, hoş bir konferans salonu var. Konferans salonlarında gençlerimizin, nesillerimizin mayalandığı, bilinçlendiği güzel bir ortam bizlere, öğretmenlerimize ve eğitim yöneticileri arkadaşlarımıza nasip oldu. 3 kelime üzerinde cümlelerimi söyleyeyim: 1-İnanmak 2-Azimli olmak 3-Kararlı olmak. Kararlı ve azimli bir yürüyüşün sahibi olmak yolunda, bu konferans salonu inşa edildi. Tuğrul Bey Anadolu Lisesi burada bir anıt gibi gençlerin gönüllerinde, dimağlarında, hayatlarında yükselecek ve aynı zamanda tabi ki gençleri de yükseltecek. Bu milletin mensubu olduğu medeniyetin bir ferdi olarak, canlı bir örneği olarak, bu salon var olduysa ben inanıyorum ve temenni ediyorum ki, bu okulda öğrencileriyle birlikte milli olmanın, yerli olmanın şuuruyla geleceğimiz olacaktır. Yarınlarımız emin ellerde olacaktır. Başta okul müdürü olmak üzere, tüm yöneticilerine böyle güzel bir salonu hizmete sundukları için tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum.” dedi.

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan’da programda bir konuşma yaparak 15 Temmuz gecesinde yaşadıklarını ve yaşananları anlattı.  Dr. Özcan, “22 ülke gezdim, Almanya’da doğdum. Avrupalı zihniyetini çok iyi biliyorum. Vatanperverlik, şehitlik ve vatan millet sevgisi bizim kadar olan başka bir ülke görmedim” dedi. Dr. Özcan, okul müdürüne ve yöneticilerine teşekkür ederek, sözlerini sonlandırdı.

Tuğrul Bey Anadolu Lisesi öğrencileri ve yöneticilerinin hazırlayıp oynadıkları bir film gösterisiyle program devam etti.

Program, öğrencilerin düzenlediği oratoryo gösterisiyle son buldu.

salon-0014.jpg

sahne-_0035.jpg

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113