• BIST 9441.89
  • Altın 2500.822
  • Dolar 32.5968
  • Euro 34.7549
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

İyilik yaptılar, tatil kazandılar

İyilik yaptılar, tatil kazandılar
Tuzla Belediyesi 2. Genç Gönüllüler Ligi’nde birinci olan Sosyal Tayfa ekibi, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından 1 haftalık İspanya gezisiyle ödüllendirildi.

Tuzlalı gençler, iyilik yaparak kazandıkları gezide Endülüs İslam ve batı medeniyetlerinin izlerini yerinde görüp genç yaşta mükemmel bir kültür deneyimi yaşadı.
Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen ve liseli gençlerin ekipler halinde katıldığı Genç Gönüllüler Ligi, iyilikte yarışan gençleri geziler ve hediyeler ile ödüllendiriyor. Tuzla’da yaptıkları iyiliklerle yarışan gençler, hem sosyal yönden güçlü bireyler hem de toplumsal faydaları ile kendilerini geliştiriyor, kazandıkları ödüller ile ilkleri yaşıyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bu yıl ikincisi düzenlenen lige katılan tüm takımlara ViaSea yıllık kart hediyesi verdi. İlk 10 takıma dizüstü bilgisayar hediye edilen ligde 2. olan “Dört Halife" takımı Karadeniz Turu, 3. olan "Bir Umuduz İnsanlığa" takımı Kapadokya turu, jüri özel ödülünü kazanan Adalet Birliği, Bir Nebze Tebessüm ve Umut İşçileri takımları da GAP Turu ile ödüllendirildi. Tuzla Belediyesi 2. Genç Gönüllüler Ligi’nde birinci olan Sosyal Tayfa ekibi, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından İspanya gezisiyle ödüllendirildi.

Sosyal Tayfa Ekibi, İspanya Dönüşü Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Ziyaretinde Bulundu
Sosyal Tayfa ekibi, eğitimcilerle birlikte 1 hafta süren turda hem Endülüs İslam Medeniyeti hem de İspanya kültürünün izlerini yakından tanıyarak genç yaşta büyük bir kültür birikimine sahip oldu. İspanya’nın güneyindeki Cebeli Tarık Boğazı’na en yakın kentlerinden Malaga ile başlayan kültür turu, Sevilya, Granada, Cordoba gibi İslam medeniyetinin en çok hakim olduğu ve birçok tarihi eseri barındıran şehirlerle devam etti. Gençler, dünya kültür mirası tarafından da korunan El- Hamra Sarayı ve Cordoba Kurtuba Camii gibi muhteşem yapıları da gezdi. Ekip, daha sonra İspanya’nın kuzeyinde Murcia, Alicante ve Valencia gibi İspanya kentlerini gezdiler. Sosyal Tayfa ekibinin turu, Barcelona gezisiyle sona erdi. Sosyal Tayfa ekibi, İspanya gezisinde profesyonel rehberler eşliğinde Pablo Picasso, Salvador Dali, Antoni Gaudi gibi dünyaca ünlü sanatçıların eserlerini, müzelerini ve İspanya’nın bir çok tarihi saray, bina, sokak, kale, kilise, katedral gibi eserlerini de görme fırsatı yakaladı.
Sosyal Tayfa ekibi yurda dönüşte ayaklarının tozuyla Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı ziyaret ederek teşekkür etti.

iyilik-ettkiler-nya4.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113