• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Hüseyin Baş'tan çok önemli Bayram mesajı!

Hüseyin Baş'tan çok önemli Bayram mesajı!
Pendik Müftüsü Hüseyin Baş, dünyada milyonlarca insanın açlıkla karşıkarşıya olduğuna dikkat çekerek, Kurban Bayramı'nın yaraları sarmak için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Pendik Müftüsü Hüseyin BAŞ yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“KURBANINI PAYLAŞ, KARDEŞİNLE YAKINLAŞ” sloganıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın birlikte organize ettiği Vekalet İle Kurban Kesim Kampanyası fiyatlarda herhangi bir değişiklik olmadan devam etmektedir.

Yurtdışı Kurban Bedeli:625,00 TL

Yurtiçi Kurban Bedeli:850,00 TL

Pendik Müftülüğü olarak Kurban bağışı yapacak vatandaşlarımızın kolay ulaşabilmesi için Çarşı Camii, Kaynarca Merkez Camii, Bademlik Gülbeden Hatun Camii ve Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi önünde standlar kuruldu.

Ayrıca Kurbanını vekaleten Türkiye Diyanet Vakfına kestirmek isteyen vatandaşlarımız makbuz karşılığında Cami görevlilerimize ve Müftülüğümüze başvurabilirler.

Bu çerçevede bağışların alınabilmesi için 18-20 Ağustos tarihlerinde ( Cumartesi, Pazar ve Pazartesi) Müftülüğümüz saat: 09:00-17:00 saatleri arasında açık olacaktır.

Dini ve Hayri hizmetlerde kullanılmak üzere derilerini de vakfımıza bağışlamak isteyen vatandaşlarımız Cami görevlilerimiz eliyle yine makbuz karşılığında vakfımıza ulaştırabilirler.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kalması nedeniyle çalışmalara hız verildi. Siz de ailenizde birden fazla keseceğiniz kurbanlardan bir hisseyi Diyanet Vakfına bağışlayarak, milyonlarca Müslüman kardeşimize umut olabilirsiniz.

Bu vesileyle halkımızın ve tüm İslâm Aleminin Kurban Bayramını tebrik eder tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ederim.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113