• BIST 9524.59
  • Altın 2492.501
  • Dolar 32.5634
  • Euro 34.7233
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Hillary Clinton gizlice Uşak'a gelip o isimle görüştü

Hillary Clinton gizlice Uşak'a gelip o isimle görüştü
ABD eski başkan adaylarından Hillary Clinton'ın FETÖ'den tutuklu işadamı Hazim Sesli ile 2015'te Uşak'ta gizlice görüştüğü iddia edildi.

Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, ABD eski başkan adaylarından Hillary Clinton'ın ünlü tekstilci Hazim Sesli ile FETÖ'den tutuklanmadan önce Uşak'ta gizlice görüştüğünü yazdı.

Diler, "Hillary'nin Uşak'ta işi ne" başlıklı bugünkü köşesinde ismini vermediği bir dostunun, FETÖ-Clinton ilişkisine dair açıklamalarını duyurdu.

ABD-Türkiye ilişkilerini değerlendiren Diler, yazısında bugüne kadar kimsenin bilmediği şaşırtan ayrıntıyı okurlarına aktardı:

KİMSE BİLMEYECEKTİ

"Hillary Clinton, DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI yapan ve kendisini BEYAZ SARAY'a taşıyacak organizasyonlara imza atan bir isimdi. Ciddi bir karar aldı. Türkiye'ye gelecekti. Gelecekti ama kimse bilmeyecekti.
Kimse duymayacaktı. Kimse öğrenmeyecekti.
Öyle de oldu. Kısa süre sonra Hillary Clinton, belki de geleceğin ABD BAŞKANI özel bir uçakla Türkiye'ye doğru süzülüyordu..." Saatlerce süren yolculuktan sonra özel uçak piste tekerleklerini konduruyor ve içinden HILLARY CLINTON çıkıyordu. Bayan Clinton ANKARA'dan gelen ve kendisine eşlik eden birkaç kişiyle birlikte doğru HAZİM SESLİ'nin yanına gitti... Gittiği yere kimler gelmişti daha önce, bir bilsen şaşırıp kalırdın! Ama Uşak'a kimse bakmıyordu. Hazim'i tanıyan da yoktu..." Şaşkınlığım sürünce dostum devam etti...

HAZİM BU GÖRÜŞMEYİ İKİ-ÜÇ KİŞİ HARİÇ KİMSEYE SÖYLEMEDİ

"Hazim, 22 Ekim 2015'te tutuklandı. Darbeden 8-9 ay önce. Hillary Clinton neden gelmişti, ne konuşulmuştu şimdi söylemek istemiyorum. Ama Hazim bu görüşmeden sonra resmen titredi. Ve bu görüşmeyi çok yakını olan iki-üç kişi hariç kimseye söylemedi.
Kimseyle de paylaşmadı... Ne konuşuldu, neler oldu daha sonraki konu. Ama bilmen gereken Hillary Clinton'ın Hazim Sesli için yani SESLİ TEKSTİL'in sahibi için UŞAK'a geldiği... Hem de herkesten gizleyerek..."

Gerçekten şaşırmıştım. Soracağım çok soru vardı... İlk aklıma gelen "Kimin uçağıyla indi?" sorusu oldu... Gülümserken "Bunu kim istedi?", "Neden Hazim Sesli için de başkası için değil?", "Nasıl bir mesaj getirdi koskoca Clinton?" gibi pek çok soru cevap aramak için peş peşe geliyor ve öncelik istiyordu. Ancak dostum kestirip attı! "Bir dahaki sefere daha da ilginç şeyler anlatacağım. Ancak bunu bilmen yeter de artar bile... Zorlama. Beni bekle..." dedi...

internethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113