• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Hayırsever Handan YELKİKANAT'tan Mesleki Eğitim'e ziyaret

Hayırsever Handan YELKİKANAT'tan Mesleki Eğitim'e ziyaret
Maltepe’de hayırseverliği ile ön plana çıkan Handan YELKİKANAT yaptırdığı ve devlete bağışladığı okullarla ilişkisini kesmeden öğretmen ve öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Kurucu müdürlüğünü Selami ÇİÇEK’in yaptığı Handan-Hayrettin YELKİKANAT Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 9.Cumhurbaşkanı Süleyman DEMİREL ve dönemin bürokratlarıyla açmış, Maltepe’nin en gözde yerinde yaptırdığı 2 milyon dolar maliyetli okulu MEB’na bağışlamıştı. Mesleki okulun Maltepe, İstanbul ve Türkiye başarılarını desteklediğini belirten hayırsever, öğretmen ve öğrencilerle bu gurur tablosunun içinde her zaman bulunduğunu, yerel ve ulusal basında çıkan haberleri takip ettiğini ve Avrupa projeleriyle ön plana çıkan okulun Yabancı misafirlerini özel mülkünde ağırladığını belirtti.

unnamed1.jpg

Okulun atölye sınıflarını inceledi:

Hayırsever Handan YELKİKANAT halen Pendik Mesleki Eğitim Merkezi müdürü olarak görev yapan Selami ÇİÇEK ve ekibini ziyaret ederken okulun öğrenci yapısını, çalışmalarını, sınıf ve atölyeleri inceleyerek ihtiyaçlarını sordu.

Pendik mesleki eğitim merkezi öğretmenlerine; Okul müdürü ve ekibinin geçmişte Maltepe’de yaptığı başarılı çalışmalardan bahsederek öğretmenlerin, personelin, öğrencilerin çok şanslı olduğunu aynı başarıyı burada da sağlayacaklarından emin olduğunu belirtti.

Projeler gerçekleşirse yeni okul yapımı:

Handan YELKİKANAT hanımefendi öğretmenlerden ve idarecilerden okul hakkında bilgi alırken bazı tavsiyelerde bulundu. Kısmet olursa yeni projeleri gerçekleştiği takdirde yeni bir okul yaptırabileceğini belirtti.

Müdür yardımcısı Şenay BİLİR; çıraklık eğitiminin mesleki eğitim içinde önemli bir yer tuttuğunu okul yapımında yapılacak çalışmaların çok değerli olduğu bu konuda tüm ekiple birlikte destek verebileceklerini belirtti.

Güzellik ve saç bakım hizmetleri alan şefi Arzu YEĞİT, Emine ÇETİN, Fadime ARSLAN ve Nejla SÜNGÜ Hayırsever Handan YELKİKANAT hanımefendinin her zaman şık ve bakımlı olmasına dikkat çekerek; Kuaför ve cilt bakım eğitimi alanında yapılacak bir çalışmaya destek vereceklerini belirterek hayırsevere teşekkür ettiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113