• BIST 9639.27
  • Altın 2477.673
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.6107
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 25 °C

Gül Saadet Partisi'nin başına mı geçecek? İşte o açıklama

Gül Saadet Partisi'nin başına mı geçecek? İşte o açıklama
Abdullah Gül Saadet Partisi'ne geçiyor iddiası bugün gündeme bomba gibi düştü. İddiayla ilgili hem Abdullah Gül'den hem de Saadet Partisi'nden arka arkaya açıklama geldi. Peki iddia doğru mu? Gül gerçekten SP'ye mi geçiyor?

Bugün Gazeteci Batuhan Yaşar, Abdullah Gül'ün Deniz Baykal'la görüşü 'hayır' cephesinin adayı olabileceğini ve Saadet Partisi'ne geçebileceğini yazdı. Yaşar'ın bu iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiayla ilgili hem Saadet Partisi'nden hem de Abdullah Gül'den açıklama geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BİZE GELEN BİR BİLGİ YOK

Gül'le ilgili olay yaratacak iddia! Baykal'la gizli görüşüp...

Bir gazetecinin "11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Saadet Partisi'nin başına geçeceği" yönündeki iddiaları sorması üzerine Karamollaoğlu, şunları söyledi: "Bize gelen bir bilgi yok. Yalnız biz AK Parti'nin içerisinde bugüne kadar AK Parti'nin politikalarına destek veren arkadaşlarımızın, gördükleri bu yanlışlardan dolayı, öncelikle AK Parti içerisinde ciddi olarak bu işi düzeltecek bir tavra girmelerini temenni ederiz.

BİZİM KUCAĞIMIZ HERKESE LAZIM

Faydalı olur, hayırlı olur. Ancak bizim kucağımız herkese açık. Bizimle beraber bu sahada bizim üslubumuzla, kavga etmeden, dik durarak ülke meselelerinin çözümünde bize destek verirlerse elbette memnuniyet duyarız. Bu arkadaşlarımızla da her zaman görüşmeye hazırız ve görüşürüz de."

 

"KÖTÜ NİYETLİ VE MAKSATLI..."

Öte yandan konu ile Abdullah Gül cephesinden de açıklama geldi. Açıklamada "Bugün bir medya organında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Gül ile ilgili olarak yayınlanan "gizli görüşme" haberleri kötü niyetli ve maksatlıdır" denildi.

KAYNAK İNTERNETHABER

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113