• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Güçlü liderler çıktığında Türkler Çinlileri vergiye bağladı!

Güçlü liderler çıktığında Türkler Çinlileri vergiye bağladı!
Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, yerel basın mensupları kahvaltı programında bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin gerekliliğine vurgu yapılan buluşmada Başkanlar, Pendik teşkilatı olarak 16 Nisan'da yapılacak referanduma hazır olduklarını ifade etti. Başkan Kenan Şahin ayrıca belediye yatırımları ve devam eden projeler hakkında açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.

AK Parti Pendik İlçe Teşkilatının çok dinamik bir teşkilat olduğunu kaydeden ilçe başkanı Rüstem Kabil, " Son bir ayda 81 bin üyemizi ziyaret ettik. İlçe olarak 101 bin üyemiz var, geri kalan 20 üyemizi de bir hafta içerisinde ziyaret edeceğiz. Seçmenlerimizle ve vatandaşlarımızla her an irtibat halindeyiz. 27 Şubat günü bütün teşkilatımız referandum çalışmasına başlayacak. Kapı kapı dolaşacak ve Anayasa değişikliğinin tüm maddelerini halkımıza anlatacağız."diye konuştu.

Türkiye'de 1983-2016 yılları arasında 21 hükümet kurulduğuna dikkat çeken Rüstem Kabil, " Cumbuhbaşkanlığı sisteminde hükümetler meclisten değil sandıktan çıkacaktır. En önemli husus ülkemizde bundan sonra koalisyonların önünün kesiliyor olmasıdır. Halkımız güçlü bir şekilde evet tercihinde bulunarak Türkiye'nin önünü açacaktır.

Türkiye'de güçlü liderler çıktığı dönemde Batı'ya Çin'e diz çöktürmüş bir millet olduk. Öyle ki, güçlü liderler döneminde Çin'i bile vergiye bağlar hale geldik. Ülkemiz 17 nisanda bambaşka bir Türkiye'ye uyanacaklardır."dedi.

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'de, 45 günlük sürede Anayasa değişikliğini vatandaşa çok iyi anlatmaları gerektiğine dikkat çektiği açıklamasında, " Halkımızın bir kısmı halen neye evet, neye hayır diyeceğini bilmiyor. Haklılar da. Biz 45 günlük süre içerisinde Anayasa maddelerini seçmenlerimize tüm açıklığıyla anlatacağız."dedi.

Belediye çalışmalarını da anlatan Başkan Şahin, " Pendik'te 5 yıl sonra metro odaklı ulaşım olacak. İlçede yaşayan tüm vatandaşlarımız en yakın metro istasyonuna 20 dakika yarım saatlik bir yürüyüşün ardından ulaşacaktır. Büyükşehir Belediyesi ilçemize bir ada kazandıracak. Biz üç yıldır bu projenin çalışmasını yürüttük ve Büyükşehir Belediyesi uygun bularak projeyi onayladı. 2020 yılında hizmete girecek ve günlük 200 bin kişi ziyaret edecek. " dedi.

Şahin, Adalar'dan Gözdağı'na teleferik olacağını da söyleyerek, " Adalar tamamlandıktan sonra, buradan Gözdağı'na teleferik seferi olacak. İLçemize büyük deer katacak olan bu projenin 3 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor."dedi.

 

dusudusy-n.jpg

noral-27_n.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113