• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3326
  • Euro 34.9488
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Gençler Sordu, Başkan Cevapladı

Gençler Sordu, Başkan Cevapladı
Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilki düzenlenen "Gençler Soruyor" Buluşmasında kültürden sanata, spordan kariyer planlamaya kadar gençlerin yönelttiği sorulara tek tek yanıt verdi. Gençler Soruyor Buluşmaları; sanat, spor, (...)

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilki düzenlenen "Gençler Soruyor" Buluşmasında kültürden sanata, spordan kariyer planlamaya kadar gençlerin yönelttiği sorulara tek tek yanıt verdi. Gençler Soruyor Buluşmaları; sanat, spor, siyaset ve bürokrasiden önemli isimleri Pendikli gençlerle buluşturacak.

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilki gerçekleşen "Gençler Soruyor" Buluşmasında Güllübağlar, Kavakpınar ve Esenler Mahalleleri gençleriyle bir araya geldi. Başta sosyal medya olmak üzere belediyeye ait platformlardan yapılan davet sonucu programa katılımcı olan elliyi aşkın Pendikli genç; kültürden sanata, spordan kariyer planlamaya, ilçede gerçekleştirilen çalışmalardan Başkan Şahin’in özel hayatına kadar akıllarındaki tüm soruları kendisine sordu.

Tüm soruları içtenlikle cevapladı

Kavakpınar Mahallesi Ahmedi Hani Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada, gençlerden gelen sorulara tek tek yanıt veren Başkan Şahin, gençlerin kendisi hakkında yönelttiği nasıl bir öğrenci olduğu, doktorluk mesleğini neden seçtiği, neden belediye başkanı olmak istediği gibi özel soruları da içtenlikle cevapladı. Gençlerden donanımlı olmaları, hayatta karşılarına çıkan hiçbir görev ve sorumluluktan kaçmamaları gerektiği uyarısında bulunan Şahin, tecrübe kazanmanın ancak sorumluluk alarak mümkün olduğunu belirtti.

564f2b038147a_12219619-10150941310249953-5334633556122873825-n.jpg

Gençlerden okumalarını, bilgi ve fikir sahibi olmalarını istedi

Gençlerle karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen buluşmada, donanımlı gençliğin inşası için tavsiyelerde de bulunan Başkan Şahin, özellikle gençlerden çok okumalarını, bilgi ve fikir sahibi olmalarını istedi. Günümüzde iletişim imkanları, görsel ve yazılı medya veya sinema aracılığıyla moda, sanat, spor ve çeşitli alanlarda algı yönetimleri yapıldığını belirten Şahin, bilgili olan ve bu bilgi neticesinde fikir sahibi olabilen zihinlerin hiçbir olumsuz algı yönlendirmelerinin tesirinde kalmayacağını söyledi.

Sosyal medya hesaplarımızı takip edin

Başkan Şahin, Pendik Belediyesinin özellikle gençler için gerçekleştirdiği çalışmalar; eğitim programı, seminer, konser ve benzeri etkinlikler hakkında bilgi sahibi olmaları için gençlerden belediyenin sosyal medya hesaplarını takip etmelerini istedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113