• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Genç haltercinin şok ölümü

Genç haltercinin şok ölümü
Adana’da ‘kalp büyümesi’ nedeniyle halteri bırakmak zorunda kalan 16 yaşındaki Aysu Mantaşoğlu, akşam yemeğinde balık yedikten bir süre sonra süt içti.

Daha sonra kalp ilacını da içen genç kız, rahatsızlanınca ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak Mantaşoğlu, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Adana'da 16 yaşındaki Aysu Mantaşoğlu, 'kalp büyümesi' nedeniyle çok sevdiği halteri bırakmak zorunda kaldı. Önceki gün akşam yemeğinde balık yiyen, sonrasında da üç içtikten bir süre sonra kalp ilacını içen genç kız, aniden fenalaştı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Mantaşoğlu, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

YEMEKTE 'BALIK' YEDİ

Eskişehir'de Eğitimciler Spor Lisesi'nde okuyan ve aynı zamanda da Isparta Halter Bölge Spor'un da formasını giyen Aysu Mantaşoğlu, 'kalp büyümesi' nedeniyle halteri bırakmak zorunda kaldı. Adana'nın merkez ilçe Yüreğir'e bağlı Remzi Oğuz Arık Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kız, iddiaya göre önceki akşam yemekte balık yedi. Mantaşoğlu, yemeğin ardından önce süt içti, sonra da kalp ilacını aldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bir süre sonra fenalaşan Aysu Mantaşoğlu, ailesi tarafından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Mantaşoğlu, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Genç kızın ölümü ailesini adeta yıkarken, Mantaşoğlu'nun cesedi de otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Mantaşoğlu'nun kesin ölüm nedeni ise, yapılacak otopsi sonucunun ardından netlik kazanacak.

ACILI AİLEYİ TESELLİ ETTİLER

Öte yandan, Aysu Mantaşoğlu'nun ölüm haberi, yakınlarını da adeta yasa boğdu. Acı haberi alan, genç kızın ailesinin yaşadığı eve taziyeye geldi. Anne Nazlı Mantaşoğlu, kızının ölümüyle adeta yıkılırken, gözyaşlarına boğulan anneyi de yakınları teselli etmeye çalıştı. Baba Ali Mantaşoğlu ise, metanetini korumaya çalıştı. Ailenin, Remzi Oğuz Arık Mahallesi'ndeki evinden de ağıt sesleri yükseldi.

KAYNAK AHABER

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113