• BIST 9704.31
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Geleceğin yıldızlarını yetiştiren kulüp

Geleceğin yıldızlarını yetiştiren kulüp
2001 yılında kurulan Kurtköyspor, gerek sportif anlamda gerekse de tesisleşme anlamındaki başarısıyla İstanbul'un en dikkat çeken amatör spor kulüpleri arasındaki haklı yerini aldı..

Kurtköyspor futbol okullarında çeşitli yaş gruplarından 250'ye yakın çocuk, geleceğin yıldızlarından olabilmek için mücadele ediyor. Uzman hocalar nezaretinde haftada 2 gün futbol eğitimi alan minikler, başarı gösterdikleri takdirde lisans alıyorlar ve Kurtköyspor'un altyapı takımlarında futbol kariyerlerine ilk adımı atıyorlar.

Kurtköyspor Spor Okulları Genel Koordinatörü deneyimli Teknik Adam Yücel Altıntaş, spor yapan çocukların hem sağlık, hemde özgüven kazanma anlamında büyük faydalar gördüğüne dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin Milli Kalecisi Volkan Demirel, eski milli futbolcu Servet Çetin ve Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan gibi futbolcuları yetiştiren Teknik Direktör Yücel Altıntaş, şimdilerde Kurtköyspor okullarında geleceğin yıldızlarını yetiştirmek adına uğraş veriyor.

Kurtköyspor'un kurucu başkanı Önder Akpınar'da gençleri kahvehane köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için Kurtköyspor'u kurduklarına dikkat çekerek, 15 yılda çok önemli mesafeler kat ettiklerini söylüyor.

İstanbul Süper amatör Ligde 3 yıldır mücadele ettiklerini söyleyen Önder Akpınar, " Her yıl yüzlerce lisanslı sporcu yetiştiriyoruz. Pendikspor, Tuzlaspor ve Kartalspor altyapılarına çok sayıda futbolcu gönderiyoruz. Öncelikli hedefimiz sağlıklı ve özgüvenli nesiller yetiştirmektir. Spor eğitimiyle birlikte değerler eğitimi de veriyoruz. Ahlaklı sporcular yetişsin istiyoruz. Deneyimli ve uzman ekibimizle çok titiz bir çalışma yürütüyoruz. Spor okularımız herkese açıktır. Yetenek avcısı hocalarımız nezaretinde çocuklarımız futbol eğitimi alıyorlar."diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113