• BIST 9693.46
  • Altın 2504.678
  • Dolar 32.5828
  • Euro 34.7996
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Gaziantep yenilgisi sonrası... Erol Bulut kararı!

Gaziantep yenilgisi sonrası... Erol Bulut kararı!
Süper Lig'de Gaziantep Gazişehir'e 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de eleştiriler teknik direktör Erol Bulut'a üzerinde yoğunlaştı. Maç sonrası Bulut'un geleceği tartışma konusu oldu. Sarı-lacivertli yönetimden Erol Bulut ile ilgili karar çıktı.

SENAD OK 

Süper Lig’de son 6 haftada 4 yenilgi alan Fenerbahçe’de arka arkaya kötü sonuçlar gelmeye devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Erol Bulut ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

Koltuğu sallanmaya başladı 

Son olarak Gaziantep karşısında da sahadan 3-1 mağlup ayrılan sarı-lacivertli takımda teknik direktör Erol Bulut’un koltuğu iyice sallanmaya başladı.

Yönetim memnun değil 

Ciddi şekilde eleştiri alan genç teknik adamın geleceği merak ediliyor.  Yönetim de gidişattan memnun değil.

Devre arasına kadar beklenecek 

Ancak alınacak radikal bir kararın tüm sezonu kaybettirmesi söz konusu. Dolayısıyla yönetim ilk yarının sonuna kadar bekleyip ona göre bir karar vermeyi planlıyor.

Teknik adam havuzu Fenerbahçe için daraldı 

Mevcut şartlarda yerli teknik adam havuzu sarı-lacivertliler için oldukça daraldı. Erol Bulut’un takımın başına geçmesindeki etkenlerden biri de zaten buydu.

Yabancı hoca lig için handikap 

Bulut’un ayrılması sonrası yerli bir teknik adam bulmak kolay değil. Yabancı teknik adamda da klasik sorun olarak takımı ve ligi tanımama durumu ortaya çıkacak.

Takımın toparlanması beklenecek 

Bu yüzden ilk hedef hocanın ve takımın toparlanmasını beklemek olacak. Ligin öncekilerden daha da uzun olması ve oynanan kötü futbola karşın takımın puan olarak zirveye yakın olması nedeniyle yönetim biraz daha durumun toparlanmasını bekleyecek. Ayrıca devre arası transfer döneminde de gerekli takviyeler yapılacak.

Umut veren ikinci yarı 

Sarı-lacivertliler adına Gaziantep maçının ikinci yarısı umut verdi. Takım daha önceki maçlarda geriye düştüğünde gerekli reaksiyonu veremiyordu. Son Gaziantep maçında ise ikinci yarı etkili oynayan bir takım vardı. Yönetimin mevcut takım ve teknik heyete biraz daha süre vermesindeki temel sebeplerinden biri de bu oldu. Kaynak:Milliyet

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113