• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Fenerbahçe'ye yıldız yağacak

Fenerbahçe'ye yıldız yağacak
Aziz Yıldırım, "4 transfer yapacağız" dedi, camiayı heyecan sardı.

Yönetimin Simon Kjaer transferinden elde ettiği 12.5 milyon Euro'luk bir transfer bütçesi bulunuyor. Öncelik tabii ki forvette. Yönetim, iyi bir golcünün yanı sıra orta saha ve savunmaya da takviye yapmayı planlıyor. İşte listedeki isimler ve son gelişmeler...

Sow'un aklı Fener'de

Aykut Kocaman'ın takımda görmeyi çok istediği Moussa Sow'un aklı fikri Fenerbahçe'de. Senegalli oyuncu için yönetim, kulübü Al Ahli ile olumlu bir görüşme gerçekleştirmiş ancak sonrasında bir gelişme yaşanmamıştı. Tecrübeli oyuncu, sabırsızlıkla gelecek müjdeli haberi bekliyor. Yönetimin kısa sürede bu transferi bitirmeyi planladığı kaydedildi.

Babacar'ın kiralanması zor

Fenerbahçe, Perez'in alternatifi olarak Teodorczyk'un ardından Khouma Babacar'ı da gündemine almıştı. Ancak Sarı-Lacivertliler'in kiralamak istediği Senegalli için Fiorentina'nın buna sıcak bakmadığı öğrenildi. Kalinic ve Babacar dışında forveti bulunmayan İtalyan ekibinin 24 yaşındaki futbolcuyu sadece bonservisiyle satabileceği kaydedildi.

Senegalli'nin piyasa değeri yaklaşık 8 milyon Euro. Yönetim, diğer transferleri kiralama yoluyla yapabilirse, Babacar'ın bonservisini alabilir.

 

  Fenerbahçe'ye yıldız yağacak

Perez'de Roma yalanlaması

Sarı- Lacivertliler'in kadrosuna katma yolunda büyük aşama kaydettiği İspanyol golcü için Roma'nın devreye girdiği öne sürülmüştü. Ancak bu iddia, Perez'in menaceri Lovelle tarafından yalanlandı. Lovelle, "Monchi, Sevilla'nın sportif direktörüyken oyuncumla ilgilenmişti. Bu söylentiler kesinlikle doğru değil" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Yönetimi, 28 yaşındaki oyuncuyu bu hafta İstanbul'a getirmek istiyor.

Gomez'de mutlu son yakın

Milan'ın Paraguaylı savunmacısı için kiralama teklifi yapılmıştı. Gustavo Gomez şu anda kadroda 5. hatta 6. savunmacı konumunda. İtalyan devi bu nedenle Sarı- Lacivertliler'in önerisini kabul etmişti.

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki oyuncuyla yaptığı görüşmelerde de sona yaklaştığı öğrenildi. Pazarlıklarda son konular üzerinden geçildiği belirtildi. Gomez'i kiralık olarak kadroya katmak isteyen Fenerbahçe, performansından memnun kalması halinde sezon sonunda oyuncuyu satın alacak.

Lima için bekleyiş

Santos, Fenerbahçe'nin Lucas Lima için yaptığı 4 milyon Euro'luk teklifi geri çevirmişti. Ancak Sarı-Lacivertliler, bu rakamı daha fazla yükseltmeyi düşünmüyor. Lima'nın Santos'un yeni sözleşme önerisini reddetmesi, Kanarya dışında yıldız futbolcu için kimsenin teklifte bulunmaması ve Lima'nın yıl sonunda serbest kalacak olması nedeniyle yönetimin eli güçlü. Sarı-Lacivertliler, Brezilya ekibinin nasıl bir yol izleyeceğini görmek için bekleyişe geçti.

ahaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113