• BIST 9010.63
  • Altın 2297.694
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0564
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Fatma Şahin'den Erol Kaya'ya meşhur Gaziantep Kebabı!

Fatma Şahin'den Erol Kaya'ya meşhur Gaziantep Kebabı!
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ve beraberindeki heyet Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini yerinde incelemek için Gaziantep'e gitti.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

normal-_n.jpgnormal-_n.jpg

Kaya ve beraberindeki heyet Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde (Eski Adliye binası) Başkan Şahin ile bir araya geldi. Kültür ve Sanat Merkezi’ne hayran kaldığını ifade eden Kaya, binada sergilenen eserleri de yakından inceledi. 

Toplantıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Kaya, Gaziantep'te 3 günlük programla ilgili, “Yaptığımız bu çalışmanın temel ayağı, Türkiye’deki belediyelerimizi bölgelerde toplayıp bir deneyim kazandırmak. Çalışmalarıyla ilgili neler yapıldığı ve neler yapılması gerektiğiyle ilgili bir çalışmadır. 14 ilden 166 toplam 250’ye yakın misafirimizi Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in ev sahipliğinde Gaziantep'te ağırladık” diye konuştu. 

normal-4706_n.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “Gaziantep'i gezdik. Belediyelerimizin devraldıkları şehirleri ne noktaya getirmişler ve bundan sonra ne yapmaları gerekiyor noktasında bir faaliyeti hep birlikte icra ettik. Bizim şehirlere bakışımız belediye başkanlarımızdan beklentimiz, sadece kurumları yönetmek değil, aynı zamanda şehri yönetmek, ekonomik sosyal gelişimine de bakmalarını istiyoruz. Bu çerçevede bir çalışma gerçekleştirdik” diye konuştu. 

AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’ya AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel de eşlik etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, yerel yönetimleri ve belediye başkanlarını Gaziantep’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

3 gün süren programda AK Parti Yerel Yönetimler toplantısı ve çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi. Alt yapı çalışmaları, Kültüryolu, Suriye Okulu, Bayazhan, Gaziantep Kültür ve Sanat Merkezi, kale çevresi, Hamam Müzesi, Mutfak Müzesi, Mozaik Müzesi, Fıstık Parkı gibi alanlar ziyaret edildi..

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113