• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Eryetiş'ten geleneksel Mavi Çınar Ödülleri

Eryetiş'ten geleneksel Mavi Çınar Ödülleri
Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları her yıl ülke düzeyinde bilim, sanat, edebiyat ve spor alanlarında başarılı çalışmaları ile öne çıkan kişi ve kuruluşları öğrenci, öğretmen ve velilerin oylarıyla belirliyor.

ERYETİŞ & BALKANLAR EĞİTİM KURUMLARI 2020 7. MAVİ ÇINAR ÖDÜLLERİ

Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları çatısı altında faaliyet gösteren okulların (ilkokul, ortaokul ve liseler)  öğrencileri her yıl ülke düzeyinde bilim, sanat, edebiyat ve spor alanlarında başarılı çalışmaları ile öne çıkan kişi ve kuruluşları öğrenci, öğretmen ve velilerin oylarıyla belirliyor. Belirlenen kişi ve kuruluşlar “YILIN EN İYİLERİ” adı altında kamuoyuyla paylaşılmakta ve “MAVİ ÇINAR ÖDÜLÜ” ile ödüllendirilmektedir.

7-mavi-cinar-odulleri-(1).jpg

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da ve Van’da meydana gelen depremde can kayıplarımızın olması ülkemiz genelinde derin bir üzüntü meydana getirmiştir. Devletimizin resmî kurumları ve sivil toplum örgütlerinin olağanüstü çalışmalarıyla kurtarılan canlar, aziz milletimizin teselli kaynağı olmuştur. Depremde kaybettiğimiz canların yüreklerimizde bıraktığı derin üzüntü nedeniyle bu yıl; deprem sonrasında öncelikle insan olmak üzere her canlı varlığı kurtarmak ve hayata döndürmek için sözcüklerin yetersiz kaldığı olağanüstü çalışmalar gerçekleştiren, ülkemizin aydınlık yüzleri AFET ACİL DURUM YÖNETİMİ (AFAD), ARAMA KURTARMA DERNEĞİ (AKUT) ve ULUSAL MEDİKAL KURTARMA EKİBİ (UMKE) öğrenci, öğretmen ve veli ittifakıyla “MAVİ ÇINAR-TEK YÜREK TÜRKİYE ” ödülüne layık görüldü.

mane-ulleri-(3).jpg

Ödüllerin ilki 3 Mart 2020 tarihinde İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gökhan YILMAZ’ a takdim edildi. Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı İsmail ÖZKÜTÜKÇÜ başkanlığında yönetici ve öğrencilerden oluşan heyet Gökhan YILMAZ makamında ziyaret ederek kendisine “MAVİ ÇINAR-TEK YÜREK TÜRKİYE” ödülü takdim etti.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113